reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Ja odkąd tu z Wami pisze to niby w dzień jakoś mega spokojnie podchodzę do starań bo z natury jestem człowiekiem zadaniowym. Mam zrobić to i to w taki i taki sposób i jak wyznaczam sobie takie zadanie to głowa mi jakoś odpoczywa niż jak co miesiąc po prostu czekałam na [emoji3498], ale za to w nocy co się dzieje to jest kino [emoji87] wczoraj w nocy mi się śniło że byłam w ciąży i zaczęłam krwawić. Dziś znów mi się śniło, że moja kuzynka jest w ciąży (2 msc po ślubie są więc jest wszystko możliwe [emoji16]) i chodzi i chwali się testem. I niby normalnie to bym się cieszyła, ale jakas taka smutna się obudziłam przez to... Nie wiem chyba mi szkodzą te starania [emoji1787]

Ja czekam na peak, już raczej blisko [emoji1695]
IMG_6283.JPG

Dzień dobry! Witam się w 1dc, w naturze nic nie ginie - ostatni okres się spóźnił więc teraz dostałam go kilka dni wcześniej [emoji849] plusy są takie, że nie wypadam z grudnia bo następna @ planowana jest na 30/31 grudnia. Minus jest taki, że jeśli nie zajdę w ciążę to przez najbliższe pół roku będę miała okres dwa razy w miesiącu na początku i na koniec [emoji23] trzymajcie się cieplutko, ja niestety muszę się przeprosić z termoforem i kłaść się do łóżka żeby jakoś przeżyć najbliższe kilka godzin [emoji19]

Odpoczywaj!!! Nowy cykl jest Twój [emoji256][emoji256][emoji256]

Ja odkąd tu z Wami pisze to niby w dzień jakoś mega spokojnie podchodzę do starań bo z natury jestem człowiekiem zadaniowym. Mam zrobić to i to w taki i taki sposób i jak wyznaczam sobie takie zadanie to głowa mi jakoś odpoczywa niż jak co miesiąc po prostu czekałam na [emoji3498], ale za to w nocy co się dzieje to jest kino [emoji87] wczoraj w nocy mi się śniło że byłam w ciąży i zaczęłam krwawić. Dziś znów mi się śniło, że moja kuzynka jest w ciąży (2 msc po ślubie są więc jest wszystko możliwe [emoji16]) i chodzi i chwali się testem. I niby normalnie to bym się cieszyła, ale jakas taka smutna się obudziłam przez to... Nie wiem chyba mi szkodzą te starania [emoji1787]

A mojej przyjaciółce dzisiaj śniło się ze jechałam 8 sierpnia rodzic ale później skurcze ustały i spotkałyśmy się gdzie mówiłam jej ze mam termin i tak dopiero na 26 sierpnia [emoji85][emoji85][emoji85] jakby to okazało się prawda to byłby hit! A prawdopodobieństwo jest duże [emoji2957]

A mojej przyjaciółce dzisiaj śniło się ze jechałam 8 sierpnia rodzic ale później skurcze ustały i spotkałyśmy się gdzie mówiłam jej ze mam termin i tak dopiero na 26 sierpnia [emoji85][emoji85][emoji85] jakby to okazało się prawda to byłby hit! A prawdopodobieństwo jest duże [emoji2957]
No, no..
No to niech się sen spełni ❤️❤️

reklama
Do góry