reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A cierpisz na migrenowe bóle głowy?
Kiedyś zanim nie dbałam o oczy, bo mam lekka wadę to bolała mnie często, ale teraz już noszę soczewki więc od 3 miesięcy nie wiedziałam co to ból głowy. Az do dziś, kiedy to mi rozsadza..
Ostatnio od zatok mnie bolało ale to nad oczami więc ogarnęłam to i był spokój, tylko dziś to mnie głowa, głowa boli a nie nad oczami.
Od dołu głowy promieniuje do góry i na boki.. Czuję się ogólnie jak "zwłoki"

No jak 3 dni do @ i test nie z pierwszego moczu to nawet jakby cos tam bylo to moglby nie pokazac.
Dlatego pisałam, że luzik.
A zrobiłam test juże dzisiaj bo w zeszłym miesiącu miałam cykl 28 dni, ten widocznie zapowiada się na dłuższy 💁‍♀️

Kochane jesteście, ale jest jak jest. Właśnie pokłóciłam się z facetem, po czym się poryczałam i wysłałam go do sklepu po wino 😂
W nowym cyklu idę się badać.
Za Was trzymam mocno kciuki ✊🏻✊🏻

Moja droga winko to dobry wybór ile ja bym dała żeby w spokoju napić się lampki wina. Zawsze jak po uspaniu małej walne jakieś piwko albo winko to mój "binladen" budzi się po pół godzinie i cycka się domaga a potem wrzaski bo matka nie chce dać 😂

reklama
Do góry