HeraUnique
Fanka BB :)
Życzę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia i żeby szybko przeszłoZrobię tak na pewno, ale najpierw obowiązki, więc kocyk musi poczekać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia i żeby szybko przeszłoZrobię tak na pewno, ale najpierw obowiązki, więc kocyk musi poczekać..
Oby najbliższe cykle były udane w końcu dla nas wszystkich, może akurat będzie prezent na rocznicę ślubu mam nadzieję, że święta podziałają dobrze na nas wszystkichOdpoczywaj!!! Nowy cykl jest Twój [emoji256][emoji256][emoji256]
Gdyby to był jakiś 6dpo to pomyślałabym że jestem w ciąży, bo tak miałam ostatnio, ale to dopiero 4dpo..Życzę szybkiego powrotu do dobrego samopoczucia ❤ i żeby szybko przeszło ❤
No to na pewno nie objaw ciąży oby szybko przeszło, żebyś mogła spokojnie wyczekać do 12.12 do testowania ❤Gdyby to był jakiś 6dpo to pomyślałabym że jestem w ciąży, bo tak miałam ostatnio, ale to dopiero 4dpo..
Och ile ja bym dała żeby nie móc przez kolejne conajmniej 9 miesięcy pić winkaDlatego pisałam, że luzik.
A zrobiłam test juże dzisiaj bo w zeszłym miesiącu miałam cykl 28 dni, ten widocznie zapowiada się na dłuższy
Moja droga winko to dobry wybór ile ja bym dała żeby w spokoju napić się lampki wina. Zawsze jak po uspaniu małej walne jakieś piwko albo winko to mój "binladen" budzi się po pół godzinie i cycka się domaga a potem wrzaski bo matka nie chce dać
To wiem. Ide 8 grudnia robić wyniki więc przy okazji zrobię sobie będę, to będzie 10dpo to może już coś pokaże..No to na pewno nie objaw ciąży oby szybko przeszło, żebyś mogła spokojnie wyczekać do 12.12 do testowania ❤
Edit
Musisz też pamiętać, że każda ciąża jest inna i to, że jakiś objaw był ostatnio nie znaczy, że teraz też będzie oznaczał ciążę
No życzę Ci żeby pokazało i nie b yly to wyrzucone pieniądzeTo też wiem..
8 grudnia idę robić wyniki więc bete odrazu dobie zrobię, będzie to
To wiem. Ide 8 grudnia robić wyniki więc przy okazji zrobię sobie będę, to będzie 10dpo to może już coś pokaże..
Och ile ja bym dała żeby nie móc przez kolejne conajmniej 9 miesięcy pić winka
Też mam ostatnio dziwne sny. Śniło mi się że koleżanka urodziła syna. I ja się strasznie nim zachwycałam bo był taki ślicznyJa odkąd tu z Wami pisze to niby w dzień jakoś mega spokojnie podchodzę do starań bo z natury jestem człowiekiem zadaniowym. Mam zrobić to i to w taki i taki sposób i jak wyznaczam sobie takie zadanie to głowa mi jakoś odpoczywa niż jak co miesiąc po prostu czekałam na [emoji3498], ale za to w nocy co się dzieje to jest kino [emoji87] wczoraj w nocy mi się śniło że byłam w ciąży i zaczęłam krwawić. Dziś znów mi się śniło, że moja kuzynka jest w ciąży (2 msc po ślubie są więc jest wszystko możliwe [emoji16]) i chodzi i chwali się testem. I niby normalnie to bym się cieszyła, ale jakas taka smutna się obudziłam przez to... Nie wiem chyba mi szkodzą te starania [emoji1787]
Witaj w klubie. Mnie też głowa boli od paru dni. A dzisiaj rano myślałam że z łóżka nie wstanę . Trzymam kciuki żeby szybko przeszłoDość spory. Obudziłam się z bólem głowy i do tej pory mam..