reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Gdyby to był jakiś 6dpo to pomyślałabym że jestem w ciąży, bo tak miałam ostatnio, ale to dopiero 4dpo..
No to na pewno nie objaw ciąży 😊 oby szybko przeszło, żebyś mogła spokojnie wyczekać do 12.12 do testowania ❤
Edit
Musisz też pamiętać, że każda ciąża jest inna i to, że jakiś objaw był ostatnio nie znaczy, że teraz też będzie oznaczał ciążę 😊

Dlatego pisałam, że luzik.
A zrobiłam test juże dzisiaj bo w zeszłym miesiącu miałam cykl 28 dni, ten widocznie zapowiada się na dłuższy 💁‍♀️

Moja droga winko to dobry wybór ile ja bym dała żeby w spokoju napić się lampki wina. Zawsze jak po uspaniu małej walne jakieś piwko albo winko to mój "binladen" budzi się po pół godzinie i cycka się domaga a potem wrzaski bo matka nie chce dać 😂
Och ile ja bym dała żeby nie móc przez kolejne conajmniej 9 miesięcy pić winka ;)

To też wiem..
8 grudnia idę robić wyniki więc bete odrazu dobie zrobię, będzie to
No to na pewno nie objaw ciąży 😊 oby szybko przeszło, żebyś mogła spokojnie wyczekać do 12.12 do testowania ❤
Edit
Musisz też pamiętać, że każda ciąża jest inna i to, że jakiś objaw był ostatnio nie znaczy, że teraz też będzie oznaczał ciążę 😊
To wiem. Ide 8 grudnia robić wyniki więc przy okazji zrobię sobie będę, to będzie 10dpo to może już coś pokaże..

Czesc kochane.
Doczytalam ale za duzo do odpisywania. Dzisiaj szalony i szybko dzień. Najpierw praca, odebrac synka z przedszkola, potem pojechalam na laser ( przelozylam sobie o dwa tygodnie wczesniej gdyby sie jednak udalo z serduszkami) , wrocilam dalam chlopakom jesc i z mlodszym na zajecia. Ledwo zyje.

Brzuch mam dzis wzdety, a jeszcze na szybko zjadlam nie pelnoziarnista bulke i jest maskara.

reklama
Ja odkąd tu z Wami pisze to niby w dzień jakoś mega spokojnie podchodzę do starań bo z natury jestem człowiekiem zadaniowym. Mam zrobić to i to w taki i taki sposób i jak wyznaczam sobie takie zadanie to głowa mi jakoś odpoczywa niż jak co miesiąc po prostu czekałam na [emoji3498], ale za to w nocy co się dzieje to jest kino [emoji87] wczoraj w nocy mi się śniło że byłam w ciąży i zaczęłam krwawić. Dziś znów mi się śniło, że moja kuzynka jest w ciąży (2 msc po ślubie są więc jest wszystko możliwe [emoji16]) i chodzi i chwali się testem. I niby normalnie to bym się cieszyła, ale jakas taka smutna się obudziłam przez to... Nie wiem chyba mi szkodzą te starania [emoji1787]
Też mam ostatnio dziwne sny. Śniło mi się że koleżanka urodziła syna. I ja się strasznie nim zachwycałam bo był taki śliczny 🥰

Dość spory. Obudziłam się z bólem głowy i do tej pory mam..
Witaj w klubie. Mnie też głowa boli od paru dni. A dzisiaj rano myślałam że z łóżka nie wstanę . Trzymam kciuki żeby szybko przeszło 🙂

Do góry