Weź może nospe rozkurczowo jak Cie tak mocno boli.. I połóż się, może akurat przejdzie.. Trzymaj sięNiestety muszę czekać do poniedziałku, byłam u mojego, zawsze przyjmuje od godziny 16, a jak już przyjechałam gabinet zamknięty, pojechaliśmy do kolejnego, który niby przyjmował też i ze względu, że do niego też nie byłam zarejestrowana też niestety się nie udało i do Niego też mogłabym się zapisać w poniedziałek, na recepcji jedynie mi powiedziała, że na sor jak mnie bardzo boli.. no nic, może przyjdzie ta owu i jakoś przejdzie, ale chyba tak czy tak wybiorę się w poniedziałek jeszcze raz...
reklama
Leże sobie już pod kocykiem z herbatką i jest lepiej, najgorzej rano, później już z górki Dziękuję za wsparcie Tobie i pozostałymWeź może nospe rozkurczowo jak Cie tak mocno boli.. I połóż się, może akurat przejdzie.. Trzymaj się
Czytałam teraz o Twoich testach, a może to rano już był peak i dlatego teraz słabsza kreska? Intensywnie się staracie, więc ogromnie trzymam kciuki za Was
Jutro zrobię znów ok. 9-10, w zależności jak wstanę i zobaczę czy będzie pozytywny czy już negatywny..Leże sobie już pod kocykiem z herbatką i jest lepiej, najgorzej rano, później już z górki Dziękuję za wsparcie Tobie i pozostałym
Czytałam teraz o Twoich testach, a może to rano już był peak i dlatego teraz słabsza kreska? Intensywnie się staracie, więc ogromnie trzymam kciuki za Was
No to dobrze ze juz lepiej.. Dużo zdrówka życzę..
Staramy się ile się da, bo liczę za 14 dni na piękne ciążowe..
monnkej
Fanka BB :)
Leże sobie już pod kocykiem z herbatką i jest lepiej, najgorzej rano, później już z górki Dziękuję za wsparcie Tobie i pozostałym [emoji8]
Czytałam teraz o Twoich testach, a może to rano już był peak i dlatego teraz słabsza kreska? Intensywnie się staracie, więc ogromnie trzymam kciuki za Was [emoji110]
Cieszę się ze jest lepiej! Odpoczywaj jak najwiecej [emoji846]
HeraUnique
..
bishcopcik
Zaciekawiona BB
Widzę,że u niektórych owu w rozkwicie [emoji5] w takim razie do go girls [emoji6]
Trzymam kciuki żeby któryś dotarł do mety [emoji123]
Jakieś zaparcia mnie dopadły od wczoraj i ten brzuch jakiś obolały. Nie wiem czy nie będę testować wcześniej. Jakoś tak czuję że [emoji204] jakby miała przyjść to może już od wczoraj. I tak latam jak głupia to toalety tylko jak poczuje że coś mi mokrzej [emoji3]ale na szczęście do tej pory nic się nie pojawiło. Także to tyle jeśli chodzi o nie nakręcanie się [emoji23]
Jakieś zaparcia mnie dopadły od wczoraj i ten brzuch jakiś obolały. Nie wiem czy nie będę testować wcześniej. Jakoś tak czuję że [emoji204] jakby miała przyjść to może już od wczoraj. I tak latam jak głupia to toalety tylko jak poczuje że coś mi mokrzej [emoji3]ale na szczęście do tej pory nic się nie pojawiło. Także to tyle jeśli chodzi o nie nakręcanie się [emoji23]
HeraUnique
Też mam zaparcia w tym cyklu od jakiegoś czasu nie znoszę tegoWidzę,że u niektórych owu w rozkwicie [emoji5] w takim razie do go girls [emoji6]
reklama
AniaL92
Trzymam kciuki oby to było to a kiedy zamierzasz testować?Widzę,że u niektórych owu w rozkwicie [emoji5] w takim razie do go girls [emoji6]