reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Niestety muszę czekać do poniedziałku, byłam u mojego, zawsze przyjmuje od godziny 16, a jak już przyjechałam gabinet zamknięty, pojechaliśmy do kolejnego, który niby przyjmował też i ze względu, że do niego też nie byłam zarejestrowana też niestety się nie udało i do Niego też mogłabym się zapisać w poniedziałek, na recepcji jedynie mi powiedziała, że na sor jak mnie bardzo boli.. no nic, może przyjdzie ta owu i jakoś przejdzie, ale chyba tak czy tak wybiorę się w poniedziałek jeszcze raz...
Weź może nospe rozkurczowo jak Cie tak mocno boli.. I połóż się, może akurat przejdzie.. Trzymaj się 😘😘

reklama
Weź może nospe rozkurczowo jak Cie tak mocno boli.. I połóż się, może akurat przejdzie.. Trzymaj się 😘😘
Leże sobie już pod kocykiem z herbatką i jest lepiej, najgorzej rano, później już z górki :) Dziękuję za wsparcie Tobie i pozostałym 😘

Czytałam teraz o Twoich testach, a może to rano już był peak i dlatego teraz słabsza kreska? Intensywnie się staracie, więc ogromnie trzymam kciuki za Was ✊

Leże sobie już pod kocykiem z herbatką i jest lepiej, najgorzej rano, później już z górki :) Dziękuję za wsparcie Tobie i pozostałym 😘

Czytałam teraz o Twoich testach, a może to rano już był peak i dlatego teraz słabsza kreska? Intensywnie się staracie, więc ogromnie trzymam kciuki za Was ✊
Jutro zrobię znów ok. 9-10, w zależności jak wstanę i zobaczę czy będzie pozytywny czy już negatywny..
No to dobrze ze juz lepiej.. Dużo zdrówka życzę..
Staramy się ile się da, bo liczę za 14 dni na piękne ⏸️ ciążowe..

Leże sobie już pod kocykiem z herbatką i jest lepiej, najgorzej rano, później już z górki :) Dziękuję za wsparcie Tobie i pozostałym [emoji8]

Czytałam teraz o Twoich testach, a może to rano już był peak i dlatego teraz słabsza kreska? Intensywnie się staracie, więc ogromnie trzymam kciuki za Was [emoji110]

Cieszę się ze jest lepiej! Odpoczywaj jak najwiecej [emoji846]

Widzę,że u niektórych owu w rozkwicie [emoji5] w takim razie do go girls [emoji6]
Trzymam kciuki żeby któryś dotarł do mety [emoji123]

Jakieś zaparcia mnie dopadły od wczoraj i ten brzuch jakiś obolały. Nie wiem czy nie będę testować wcześniej. Jakoś tak czuję że [emoji204] jakby miała przyjść to może już od wczoraj. I tak latam jak głupia to toalety tylko jak poczuje że coś mi mokrzej [emoji3]ale na szczęście do tej pory nic się nie pojawiło. Także to tyle jeśli chodzi o nie nakręcanie się [emoji23]

Widzę,że u niektórych owu w rozkwicie [emoji5] w takim razie do go girls [emoji6]

Jakieś zaparcia mnie dopadły od wczoraj i ten brzuch jakiś obolały. Nie wiem czy nie będę testować wcześniej. Jakoś tak czuję że [emoji204] jakby miała przyjść to może już od wczoraj. I tak latam jak głupia to toalety tylko jak poczuje że coś mi mokrzej [emoji3]ale na szczęście do tej pory nic się nie pojawiło. Także to tyle jeśli chodzi o nie nakręcanie się [emoji23]
Też mam zaparcia w tym cyklu od jakiegoś czasu 🥴 nie znoszę tego 😢

reklama

Trzymam kciuki oby to było to 😊 a kiedy zamierzasz testować?

Do góry