reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Jedziemy na tym samym wózku [emoji23][emoji23]
Uwielbiam i często robię [emoji7]
Ja też jestem po owu i teraz te czekanie, niecierpliwość, ciekawość... czas który zawsze jakoś tak wolno leci. Ja jestem pozytywnie nastawiona po wizycie u lekarza, jakoś tak mimo wszystko. A jeszcze jak powiedział by za 10 dni zrobić betę to całkiem jakoś tak ale z drugiej strony boję się że jak się nie uda to będzie to chyba największe moje rozczarowanie. Staranka były moim zdaniem intensywne jak nigdy [emoji28] zwłaszcza przez ostatnie dni. A dziś mam mega ochotę na igraszki z mężem [emoji5]Zobacz załącznik 1206257
Screenshot_20201125-173924_Premom.jpeg

reklama
Ale ty masz widocznie dłuższe cykle więc dlatego. Ja mam 27-29dni. Na testach przegapiłam peak ale lekarz widział że owulacja była z prawego jajnika więc mam nadzieję że w końcu się udało [emoji120][emoji120][emoji120]
@Mecenasowa27 alez mialas torpede owulke. Ja zaczelam cykl 8.11 a owulacja dopiero. Mam nadzieje na testowanie 6-7.12

Kurcze, z jednej strony ciesze się że już owu za mną i pozostaje tylko czekanie, już nie długo może dostanę najcudowniejszy prezent świąteczny w tym roku [emoji4] a z drugiej strony trochę zazdroszczę tym dziewczynom które mają to jeszcze przed sobą i wszystko w ich rękach. [emoji5]
Ja do końca nie jestem zadowolona z tego cyklu, a właściwie z naszych poczynań [emoji6] ale cóż mam dzisiaj taki dzień pełny nadziei [emoji7]

No i wjeżdżam z racuchami [emoji14] która chętna to zapraszam [emoji12]Zobacz załącznik 1206248
Kochana zaraz będę 😂 pakuje się w auto i jadę ❣️❣️❣️

Uwielbiam i często robię [emoji7]
Ja też jestem po owu i teraz te czekanie, niecierpliwość, ciekawość... czas który zawsze jakoś tak wolno leci. Ja jestem pozytywnie nastawiona po wizycie u lekarza, jakoś tak mimo wszystko. A jeszcze jak powiedział by za 10 dni zrobić betę to całkiem jakoś tak ale z drugiej strony boję się że jak się nie uda to będzie to chyba największe moje rozczarowanie. Staranka były moim zdaniem intensywne jak nigdy [emoji28] zwłaszcza przez ostatnie dni. A dziś mam mega ochotę na igraszki z mężem [emoji5]Zobacz załącznik 1206257

U mnie podobnie z owu :) oczywiście korzystałam z niej ale czy coś wyjdzie?
Chciałbym bardzo... rozczarowanie będzie na pewno bolało jak nie wyjdzie. 🤷🏼‍♀️

Dziewczyny, ja całkiem początkująca jestem, co to za apka do owu?
Nie używam apki do owu czy nawet testów owu. Raz na jednym cyklu je robiłam. Ale już więcej tego nie zrobię. Sugeruje się swoją apka z @ oraz obserwuje śluz póki co. Byłam ten u ginekologa na kontrolnych badaniach i on potwierdził ze owu powinna być w swoim czasie. Stwierdził to po wielkości pęcherzyka na jajniku. Możesz wejść sobie na t time i on działa tak jak aplikacja @.
Długo się starcie? Długie cykle masz? Kiedy ewentualne testowanie ? ☺️☺️☺️

reklama
Nie używam apki do owu czy nawet testów owu. Raz na jednym cyklu je robiłam. Ale już więcej tego nie zrobię. Sugeruje się swoją apka z @ oraz obserwuje śluz póki co. Byłam ten u ginekologa na kontrolnych badaniach i on potwierdził ze owu powinna być w swoim czasie. Stwierdził to po wielkości pęcherzyka na jajniku. Możesz wejść sobie na t time i on działa tak jak aplikacja @.
Długo się starcie? Długie cykle masz? Kiedy ewentualne testowanie ? [emoji3526][emoji3526][emoji3526]

Wiesz, niektóre dziewczyny nie maja ani szczególnych objawów bólowych ani widocznego śluzu a badanie szyjki może je przerastać, a wówczas testy owulacyjne są bardzo pomocne [emoji6] nie zniechęcajmy od razu kogoś, kto o nie pyta, bo może akurat mu pomogą [emoji6]

Do góry