reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Jejku dziewczyny! Mąż miał wrócić z czwartek z pracy i w poniedziałek mam mieć owulacje a właśnie zostałam skierowana na kwarantannę i czekam na karetkę z wymazem, doktor się nie podoba mój kaszel który trwa od tygodnia :/ Ginekolog twierdzi że do tego czasu kaszel minie i spokojnie się starać bo gorączki nie mam ani żadnych innych objawów chorobowych. Ale teraz to już mam jakieś wątpliwość ..

reklama
A jaką dostałaś dawkę clo? Warto przy stymulacji chodzić na monitoringi 🙂 Mi przy cyklach z clo na początku nie pękały pęcherzyki - we wrześniu jeden pęcherzyk urósł do 5cm więc zrobiła się z niego torbiel. Teraz już dostaję zastrzyk na pęknięcie i wszystko jest ok 👍
Trzymam kciuki i wierzę razem z Tobą ❤
tez tak miałam z Clo, pierwszy monit był 20dc i już na jajniki dwie torbiele 4,5cm i 5cm, następny cykl musiałam odpuścić (brałam tabsy anty) żeby się powchlanialy...

reklama
Ja dzisiaj prawdopodobnie mam owu, więc u mnie już po gorącym okresie, ale i tak będziemy sobie działać 😁 bo zbyt długa przerwa nie jest dobra dla plemników i dla mojego samopoczucia 😅
U mnie też podobnie, ale nie jestem w tym cyklu niczego pewna 😅 zrobię dla pewności test owu jeszcze wieczorem bo póki co te kreski jakieś takie same 😅 mogłaby być już ta owu żeby człowiek trochę odpoczął 😁

Do góry