coca
Fanka BB :)
Dziękuję Ci ślicznie. Wszystko już jest jasne. Sikam dalej [emoji16]
Daj znać kiesy temperatura skoczy [emoji16][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Ci ślicznie. Wszystko już jest jasne. Sikam dalej [emoji16]
Hej. Zaczynam zaraz prace. Na szczescie tylko 2 godzinki. Przed wyjsciem zrobilam test ale on nadal jakis blady. Wroce to wrzuce fotke do programu ale one wszystkie dla mnie takie same. Moze dlatego ze ja duzo pije i te siki rozwodnione... buuuu. No ale musze pic duzo. Staralam sie dzis z sikow takich drugich ze tak powiem i nie pilam mega duzo
Dziewczyny u mnie kreseczki na teście owu zaczynaja się robić coraz wyraźniejsze wiec w przyszłym tyg mam nadzieje witam owu u mych drzwi i [emoji91][emoji91][emoji91][emoji23]
U mnie tak samo, apka pokazywała we wtorek owu, ale w porównaniu z wczorajszą kreska i dzisiejszą premom pokazuje mi już dzisiaj owu i że wczoraj był peak będę robić jeszcze przez dwa dni dla pewności bo nie jestem jakoś do końca przekonana, że wczoraj to już był pozytywny test...U mnie tak samo, wg aplikacji we wtorek owu i akurat wizyta u ginekologa
U mnie owu okolo poniedzialku a te kreski ciagle takie same