No właśnie ja mam podobnie, oby to był dobry znakDziewczyny płaczek się ze mnie zrobił, szybko się wzruszam ostatnio. W ogóle jakoś chęci do życia mi wróciły.. Zupełnie inaczej się czuje..
reklama
No i może to lepiej, trzeba odpuścić, bo inaczej nie da się, więc relaksuj się i korzystajcieDziewczyny chyba ten wiesiołek działa.. Czuję jak bym popuściła..
Gryfin
Fanka BB :)
Koleżanka pisze popuściła nie odpuściłaNo i może to lepiej, trzeba odpuścić, bo inaczej nie da się, więc relaksuj się i korzystajcie
Faktycznie tzn ja pomyślałam jedynie, że psychicznie oczywiście odpuściła, ale tak czy tak trzeba korzystać jak się @ skończyła i czeekaćKoleżanka pisze popuściła nie odpuściła ❤
Kinga_26
Dobry wieczór dziewczyny dzisiaj pełen relaks, wyjechałam do rodziców i na zakupy i całkiem odświeżyła mi się głowa zrobiłam test owu dzisiaj mimo, że wcześniej wypiłam kawę i wychodzi na to, że owu za rogiem, szyjka i śluz już też na to wskazują, mimo, że jedna apka pokazuje owu za 3 dni a druga za 5. Może witaminy tak działają i wiesiołek
Załączniki
Ewuuu
Psychicznie odpuściła, a fizycznie popuściła [emoji1787][emoji87][emoji87]
Faktycznie [emoji23][emoji23] tzn ja pomyślałam jedynie, że psychicznie oczywiście odpuściła, ale tak czy tak trzeba korzystać jak się @ skończyła i czeekać
monnkej
Dobry wieczór dziewczyny [emoji16] dzisiaj pełen relaks, wyjechałam do rodziców i na zakupy i całkiem odświeżyła mi się głowa [emoji3526] zrobiłam test owu dzisiaj mimo, że wcześniej wypiłam kawę i wychodzi na to, że owu za rogiem, szyjka i śluz już też na to wskazują, mimo, że jedna apka pokazuje owu za 3 dni a druga za 5. Może witaminy tak działają i wiesiołek [emoji848]
W takim razie czas na przyjemności [emoji256][emoji256][emoji256]
reklama