reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Coca tak pierwszy raz. Zdecydowałam sie po tym poplatanym cyklu ostatnio. Bardziej z ciekawosci chcialam ale tez zeby sie wspomoc. Musze isc jutro dokupic bo dwa mi zostaly.

reklama
Coca tak pierwszy raz. Zdecydowałam sie po tym poplatanym cyklu ostatnio. Bardziej z ciekawosci chcialam ale tez zeby sie wspomoc. Musze isc jutro dokupic bo dwa mi zostaly.

No to musisz poobserwować jak u Ciebie będzie LH wzrastać, czy nagle, czy stopniowo. Po 2-3 cyklach już się ma lepszy obraz sytuacji, swojego organizmu, cyklu. Choć życzę Ci żebyś nie musiała tak długo ich robić i żeby następne dwie tluste krechy były już ciążowe [emoji110]

Też od dzisiaj zaczęłam robić testy owu, dzisiaj 7 dc i bladość prawie całkowita, więc pewnie będzie za ponad tydzień [emoji16] chociaż mam pytanie, możliwe żeby po alkoholu temperatura skoczyła prawie do 37 stopni? Wypiłam wczoraj piwo na wieczór i może to przez to [emoji848]

Cześć. Mnie dziś zalało, wodnisty, jajniki pobolewają.. Takze juz coś się zaczyna dziac.. Możliwe że znów castagnus przyspieszy owulke..

Też od dzisiaj zaczęłam robić testy owu, dzisiaj 7 dc i bladość prawie całkowita, więc pewnie będzie za ponad tydzień [emoji16] chociaż mam pytanie, możliwe żeby po alkoholu temperatura skoczyła prawie do 37 stopni? Wypiłam wczoraj piwo na wieczór i może to przez to [emoji848]

Temperatura podstawowa? Czy teraz?

Tak, są to zakłócenia które powinno się zaznaczać i nie brać ich pod uwagę. Inne to: choroba, przyjemowane leki, stres, podróże czy krótka noc.

Może, ale nie powinno po 1 piwie 🤷‍♀️

reklama
Do góry