reklama
coca
Fanka BB :)
Coca tak pierwszy raz. Zdecydowałam sie po tym poplatanym cyklu ostatnio. Bardziej z ciekawosci chcialam ale tez zeby sie wspomoc. Musze isc jutro dokupic bo dwa mi zostaly.
No to musisz poobserwować jak u Ciebie będzie LH wzrastać, czy nagle, czy stopniowo. Po 2-3 cyklach już się ma lepszy obraz sytuacji, swojego organizmu, cyklu. Choć życzę Ci żebyś nie musiała tak długo ich robić i żeby następne dwie tluste krechy były już ciążowe [emoji110]
Też od dzisiaj zaczęłam robić testy owu, dzisiaj 7 dc i bladość prawie całkowita, więc pewnie będzie za ponad tydzień [emoji16] chociaż mam pytanie, możliwe żeby po alkoholu temperatura skoczyła prawie do 37 stopni? Wypiłam wczoraj piwo na wieczór i może to przez to [emoji848]
coca
Też od dzisiaj zaczęłam robić testy owu, dzisiaj 7 dc i bladość prawie całkowita, więc pewnie będzie za ponad tydzień [emoji16] chociaż mam pytanie, możliwe żeby po alkoholu temperatura skoczyła prawie do 37 stopni? Wypiłam wczoraj piwo na wieczór i może to przez to [emoji848]
Temperatura podstawowa? Czy teraz?
Kinga_26
Tak, są to zakłócenia które powinno się zaznaczać i nie brać ich pod uwagę. Inne to: choroba, przyjemowane leki, stres, podróże czy krótka noc.Też od dzisiaj zaczęłam robić testy owu, dzisiaj 7 dc i bladość prawie całkowita, więc pewnie będzie za ponad tydzień [emoji16] chociaż mam pytanie, możliwe żeby po alkoholu temperatura skoczyła prawie do 37 stopni? Wypiłam wczoraj piwo na wieczór i może to przez to [emoji848]
Rano, zaraz po przebudzeniu [emoji848]
Temperatura podstawowa? Czy teraz?
coca
Rano, zaraz po przebudzeniu [emoji848]
No to tak jak [mention]Kinga_26 [/mention] pisała alkohol jest jednym z czynników mogących zakłócić pomiar [emoji6]
HeraUnique
Może, ale nie powinno po 1 piwieTeż od dzisiaj zaczęłam robić testy owu, dzisiaj 7 dc i bladość prawie całkowita, więc pewnie będzie za ponad tydzień [emoji16] chociaż mam pytanie, możliwe żeby po alkoholu temperatura skoczyła prawie do 37 stopni? Wypiłam wczoraj piwo na wieczór i może to przez to [emoji848]
reklama
coca
Może, ale nie powinno po 1 piwie [emoji2368]
No trochę mało, załóżmy ze alko na dziewczynę mocno działa i upiła się tym jednym piwem do nieprzytomności [emoji16]