Wolfie
Moderator
U mnie to samo.. który masz dzień cyklu?U mnie ani okresu, ani ciąży No cóż...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to samo.. który masz dzień cyklu?U mnie ani okresu, ani ciąży No cóż...
Ja też właśnie wróciłam z bety więc wielkie oczekiwanie na popołudniowe wynikiJa byłam na becie. Teraz tylko czekac do 15 na wyniki. Zwariować można przez ten czas.
Test wychodził Ci pozytywny? Który masz dzień cyklu?Ja też właśnie wróciłam z bety więc wielkie oczekiwanie na popołudniowe wyniki
28 dzień cykluTest wychodził Ci pozytywny? Który masz dzień cyklu?
Wow no to na testach wychodzi jak czarno na białym będziesz robiła przyrost bety?
Tak napewno bete powtórze za dwa trzy dni ! A jeśli będzie wszystko prawidłowo i ciaża sie potwierdzi to dam znać na grupie i rozpisze wszystko co nam pomogło zajść w tym cyklu po pol roku starań.Wow no to na testach wychodzi jak czarno na białym będziesz robiła przyrost bety?
Daj znać koniecznieJa też właśnie wróciłam z bety więc wielkie oczekiwanie na popołudniowe wyniki
Pochwal sie wynikiemJa byłam na becie. Teraz tylko czekac do 15 na wyniki. Zwariować można przez ten czas.
32. :/ ale pewnie teraz już okres przyjdzie.U mnie to samo.. który masz dzień cyklu?
Gratulacje! piękny prezent i świąteczny i noworoczny i tak o !