Ikwileenkindje
Aktywna w BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dam znac rano , ale jajniki szalają raz na jakiś czas i coś czuje ze okres się pojawi , ale mimo wszystko mam.jeszcze nadzieje jeśli się nie uda wiadomo, będziemy próbować w nowym roku@Katia90 trzymam kciuki!!!! Koniecznie daj znać rano . Nie mam objawów wcale poza mdłościami porannymi i odrzuceniem od jogurtu naturalnego ani bólu brzucha ani piersi.
@Natasza27 dobrze Ci beta przyrasta, nic się nie martw
@Mrsbean z tego co mi się wydaje, to owulacja ma miejsce pod koniec występowania śluzu płodnego.
Mój lekarz włączył mi: acard, clexane, duphaston 3x dziennie luteinę dopochwowo 2x dziennie euthyrox 50 i mam trzymać dietę IG bo startuję z cukrzycą ciążową. Bedzie dobrze!!!
No piekne! PozazdroscicCześć dziewczyny. Dołączam tutaj do wątku, bo wciąż nie wierzę, że widzę dwie kreseczki Jestem 16 dni po 3 inseminacji a to moje testy z ostatnich dni.
@Katia90 trzymam kciuki!!!! Koniecznie daj znać rano . Nie mam objawów wcale poza mdłościami porannymi i odrzuceniem od jogurtu naturalnego [emoji1787] ani bólu brzucha ani piersi.
@Mrsbean z tego co mi się wydaje, to owulacja ma miejsce pod koniec występowania śluzu płodnego.
Mój lekarz włączył mi: acard, clexane, duphaston 3x dziennie luteinę dopochwowo 2x dziennie euthyrox 50 i mam trzymać dietę IG bo startuję z cukrzycą ciążową. Bedzie dobrze!!!
Gdzieś o tym czytałam, ale chyba zaczynam wariować juz na starcie.. no nic, działamy dalej. Dziękuję za odpowiedź.@Katia90 trzymam kciuki!!!! Koniecznie daj znać rano . Nie mam objawów wcale poza mdłościami porannymi i odrzuceniem od jogurtu naturalnego ani bólu brzucha ani piersi.
U mnie podobnie z betą. Jest dobrze.. Nie martw sięPierwsza robilam 16.12 było 323.
Teraz nie zrobie za dwa dni bo święta.