reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Hej dziewczyny, byłam ostatni raz na forum w poprzednim cyklu, po 1dc obecnego nie wchodziłam, bo wiedziałam ze jeśli sobie odpuszczę w głowie to będzie lepiej. Dzis mam 10dpo, test negatywny i w stosunku do poprzedniego msc, żadnych objawów 🤭 okres powinnam dostać piątek-sobota, zobaczymy ☺️ Jestem dobrej myśli, ale tez zupełnie się nie spinam. Trzymajcie kciuki, a ja trzymam za Was 🤍

reklama
Hej dziewczyny, okres zawsze mam nieregularny miesiąc temu dostałam 22.11 dzisiaj okresu brak, współżyłam dwa razy z zabezpieczeniem, dzisiaj rano o 6 mierzyłam temp była 36,8 , nic mnie nie boli ani brzuch ani piersi, testy robiłam dwa tydzień temu i wyszły negatywnie, co myślicie czy to może być ciąża czy zaczynam świrować ?
Jeśli seks był z zabezpieczeniem to szansa jest nikła, wiadomo zawsze mogłoby być coś nie tak... Jednorazowa temperatura o niczym nie mówi. A test tydzień temu mógł być negatywny, zrób kolejny i będziesz wiedziała na czym stoisz.

Hej dziewczyny, byłam ostatni raz na forum w poprzednim cyklu, po 1dc obecnego nie wchodziłam, bo wiedziałam ze jeśli sobie odpuszczę w głowie to będzie lepiej. Dzis mam 10dpo, test negatywny i w stosunku do poprzedniego msc, żadnych objawów 🤭 okres powinnam dostać piątek-sobota, zobaczymy ☺️ Jestem dobrej myśli, ale tez zupełnie się nie spinam. Trzymajcie kciuki, a ja trzymam za Was 🤍
No pewnie, że kciuki zaciśnięte ;)

Ja tez dziś 10dpo. To będziemy testować razem 🤩. Choć tez już mnie kusi żeby zatestowac już 🤭. Ale wstrzymam się chociaż do czwartku.

Jana szczęście estem od piątku u teściów na drugim końcu Polski i nie mam czasu myśleć o staraniach a nawet mało co.tu wchodzę.przyda się mi ten restart
U mnie owu była w 16dc. Najważniejsze, że w okolicach owu [emoji16] trzymam kciuki aby się udało, dobrze, że święta za pasem i szybciej zleci. Do mnie jutro już przyjeżdża siostra więc się bardzo cieszę bo nie będę o tym myśleć. A później to jakoś zleci [emoji16] najważniejsze żebyśmy wszystkie cieszyły się świętami albo po prostu czasem ze swoimi partnerami [emoji3590]

reklama
U mnie tez 10 dpo. I pierwszy test zrobię w wigilie, bedzie 12dpo - 28 dc przy 30 dniowych cyklach :) a macie jakieś objawy?
Objawów żadnych 😱. Dlatego jakoś coraz mniej wierze, ze się udało :(. Choć w pierwszej ciąży tez nic nie czułam(jeszcze dzień przed winko piłam ;o) - dopiero aplikacja mi przypomniała ze miesiączka się spóźniła o jeden dzień - zrobiłam test rano w ogóle nie wierząc, ze mogłoby się udać, a tam dwie tluste krechy 🙈. Wtedy zaszłam w 4 cyklu starań(robiłam testy owu i zaczynałam wątpić ze się uda, bo zbliżeń tez było mało :o). U nas starania wyglądają tak, ze zamiast więcej to jest mniej przytulasków, bo jest taka presja... właśnie położyłam spać nasze serduszko i marzymy o drugim 🤱

Do góry