reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Sprobuj znaleźć choć sexuologa który udziela teleporad. To nie jest normalne że musisz się zmuszać do starań. Miałam taki czas w życiu że miałam straszna niechęć do sexu, mąż myślał że to przez niego, oddalilismy się od siebie bo on chciał a ja robiłam wszystko by unikac sexu. U mnie okazało się że to były początki depresji (wcześniej lubiłam sex i to ja inicjowalam zbliżenia głównie) . Dopiero psychoterapeuta mi to wytłumaczył. Pokonalam depresję z pomocą leków i chęć do sexu wróciła. Mam nadzieję że u Ciebie z innego powodu to niskie libido ale warto szukać pomocy.
Dzięki za radę, może uda mi się kogoś znaleźć żeby udzielił teleporade [emoji8]

reklama
Dzięki za radę, może uda mi się kogoś znaleźć żeby udzielił teleporade [emoji8]
Dla mnie osobiście to nawet lepsze rozwiązanie niż rozmowa oko w oko. Dla mnie te tematy są dosyć krepujace i jak ten psychoterapeuta zapytał czy mam ochotę na sex to było mi strasznie glupio o tym mówić 🙈

Dla mnie osobiście to nawet lepsze rozwiązanie niż rozmowa oko w oko. Dla mnie te tematy są dosyć krepujace i jak ten psychoterapeuta zapytał czy mam ochotę na sex to było mi strasznie glupio o tym mówić 🙈
Ja długie lata tak miałam, dopiero w sumie po drugiej ciąży mi się zmieniło, może to też wiek - mam już 36 lat to czas najwyższy 🤣 . Chyba też bardziej docenilam meza co też miało na to wpływ. Jednak dużo siedzi w głowie. Powodzenia! Warto zawalczyć bo szkoda życia.

Ja mam dzisiaj 35 dc. Moje normalne 32 (tzn. przed wrześniowym poronieniem). W 32dc zrobiłam test ale niestety biel. W środy pidcza s wizyty w toalecie zauważyłam kilka kropelek krwi- brzych przez 2 dni pobolewal skurczowo jak na okres, ale dzisiaj przestał. Małpy nie ma. Może jutro zatestuje. Zdarzają Wam się takie cykle? Tak bardzo chciałabym zajść w ciążę, że wmawiam sobie ze może to implantacja.

Ja mam dzisiaj 35 dc. Moje normalne 32 (tzn. przed wrześniowym poronieniem). W 32dc zrobiłam test ale niestety biel. W środy pidcza s wizyty w toalecie zauważyłam kilka kropelek krwi- brzych przez 2 dni pobolewal skurczowo jak na okres, ale dzisiaj przestał. Małpy nie ma. Może jutro zatestuje. Zdarzają Wam się takie cykle? Tak bardzo chciałabym zajść w ciążę, że wmawiam sobie ze może to implantacja.
Przed porodem miałam takie długie cykle później dostalam duphaston jak cykl był 46dni a ciąży nie było i od tego czasu raczej 28-35 dni :-)

Jak to jest z tym przyrostem bety? czemu są aż takie widełki? i one są takie dziwne... W niedziele był pozytywny test, w poniedziałek beta 64, w środę 119, a dzisiaj 217. Niby przyrost jest w normie, ale jednak martwi mnie to, że inne dziewczyny mają przyrosty po 100-200%... a ja tak mało :/ nie wiem czego się spodziewać :/ chodzę przez to niespokojna i nie wiem jak mam się czuć, boję się, że wszystko się zawali jak domek z kart

Jak to jest z tym przyrostem bety? czemu są aż takie widełki? i one są takie dziwne... W niedziele był pozytywny test, w poniedziałek beta 64, w środę 119, a dzisiaj 217. Niby przyrost jest w normie, ale jednak martwi mnie to, że inne dziewczyny mają przyrosty po 100-200%... a ja tak mało :/ nie wiem czego się spodziewać :/ chodzę przez to niespokojna i nie wiem jak mam się czuć, boję się, że wszystko się zawali jak domek z kart
Twój przyrost mieści się w granicach normy! Który jesteś dpo? Na pewno w 6 TC warto podejść do ginekologa na USG zobaczyć czy zarodek rozwija się w macicy i czy nie ma pustego jaja.
Trzymam kciuki żeby wszystko było oki 😘

Ja to jestem glupia, 11 dni po lyzeczkowaniu i nas wczoraj poniosło na maxa 🙈😭. Zrobiłam dziś test ciazowy żeby zobaczyć czy mam jeszcze jakiś poziom hormonu i jestem jakoś chroniona przed ciaza, na szczęście pozytywny (choc slaba 2ga kreska...)wiec mam nadzieję że nie znajdę jak ostatni debil 🤦‍♀️. Niby czlowiek dorosly i odpowiedzialny a jeszcze nigdy az tak nie poplynelismy...

reklama
Twój przyrost mieści się w granicach normy! Który jesteś dpo? Na pewno w 6 TC warto podejść do ginekologa na USG zobaczyć czy zarodek rozwija się w macicy i czy nie ma pustego jaja.
Trzymam kciuki żeby wszystko było oki 😘
jestem około 21 dni po. Byłam już na jednej wizycie w środę i było już jakaś kropkę widać. Następna wizyta 29.12

Do góry