reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
A ja dzisiaj czuje się okresowo, piersi bolą coraz bardziej i trochę pobolewa brzuch więc pewnie w sobotę przyjdzie ta [emoji204][emoji25] no cóż, magia grudnia nie zadziałała...
nic straconego! Tez czułam ze przyjdzie @, odczucia identyczne jak przed @ a to zonk jednak II kreski! Głowa do góry!

Hej! Chciałam się poradzić.
Właśnie odebrałam wyniki badań tarczycy. Ogólnie wszystko mieści się w normach, ale TSH jest 3.85, a FT3 3.38. Niby w normie, ale dość wysoko górnej granicy. Czy powinnam się martwić? Czy może któraś odpowiedzieć ze swojego doświadczenia?
FT4 1.22.

Pozdrawiam!

reklama
Hej! Chciałam się poradzić.
Właśnie odebrałam wyniki badań tarczycy. Ogólnie wszystko mieści się w normach, ale TSH jest 3.85, a FT3 3.38. Niby w normie, ale dość wysoko górnej granicy. Czy powinnam się martwić? Czy może któraś odpowiedzieć ze swojego doświadczenia?
FT4 1.22.

Pozdrawiam!
Masz takie tsh jak ja miałam, i endo zaleciła mi zbicie do co najmniej 2,5 dla bezpieczeństwa..
Obecnie po 8tygdoniach zbiłam do 1, 77.
Zapisz się do endo, bo pewnie Ci leki dla na zbicie..

Do góry