reklama
Ja dziś 30 minut stałam w kolejce.. Masakra jak nigdy.. Ale już po i teraz do 17 czekam na wynik..@Gryfin chciałam betę zrobić ale taka kolejka, że wyszłam
Gryfin
Fanka BB :)
Teraz będziesz sprawdzać przyrost tak?Ja dziś 30 minut stałam w kolejce.. Masakra jak nigdy.. Ale już po i teraz do 17 czekam na wynik..
monnkej
Dziewczyny, po cichu robię sobie testy już od dwóch dni, wstawiam zdjęcie, ten pośrodku jest z dziś i jest blada kreska, ale nie wiem czy ją widzicie [emoji16] 9 dni po, wiem, że bardzo wcześnie. No i dziś kupię jeszcze jakieś inne, bo nie wiem czy im Można wierzyć. . Zobacz załącznik 1215379Zobacz załącznik 1215380
Trzymam kciuki [emoji3590]
Tak po 48h. Bo ostatnio było po 4 dniach. I odrazu proga jeszcze raz zbadałam..Teraz będziesz sprawdzać przyrost tak?
Ihavehope
nic straconego! Tez czułam ze przyjdzie @, odczucia identyczne jak przed @ a to zonk jednak II kreski! Głowa do góry!A ja dzisiaj czuje się okresowo, piersi bolą coraz bardziej i trochę pobolewa brzuch więc pewnie w sobotę przyjdzie ta [emoji204][emoji25] no cóż, magia grudnia nie zadziałała...
L
Ladycarooo
Gość
Hej! Chciałam się poradzić.
Właśnie odebrałam wyniki badań tarczycy. Ogólnie wszystko mieści się w normach, ale TSH jest 3.85, a FT3 3.38. Niby w normie, ale dość wysoko górnej granicy. Czy powinnam się martwić? Czy może któraś odpowiedzieć ze swojego doświadczenia?
FT4 1.22.
Pozdrawiam!
Właśnie odebrałam wyniki badań tarczycy. Ogólnie wszystko mieści się w normach, ale TSH jest 3.85, a FT3 3.38. Niby w normie, ale dość wysoko górnej granicy. Czy powinnam się martwić? Czy może któraś odpowiedzieć ze swojego doświadczenia?
FT4 1.22.
Pozdrawiam!
reklama
Masz takie tsh jak ja miałam, i endo zaleciła mi zbicie do co najmniej 2,5 dla bezpieczeństwa..Hej! Chciałam się poradzić.
FT4 1.22.
Pozdrawiam!
Obecnie po 8tygdoniach zbiłam do 1, 77.
Zapisz się do endo, bo pewnie Ci leki dla na zbicie..