Natasza27
Fanka BB :)
Około 14 dni
Ile dni po owulacji jesteś??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile dni po owulacji jesteś??
Coś tam widać trzymamDziewczyny, po cichu robię sobie testy już od dwóch dni, wstawiam zdjęcie, ten pośrodku jest z dziś i jest blada kreska, ale nie wiem czy ją widzicie [emoji16] 9 dni po, wiem, że bardzo wcześnie. No i dziś kupię jeszcze jakieś inne, bo nie wiem czy im Można wierzyć. . Zobacz załącznik 1215379Zobacz załącznik 1215380
To jest dla mnie jeszcze nadzieja [emoji120]Około 14 dni
GratulacjeHej miesiączke miałam dostać dziś 16. Dwa dni temu pierwszy test (ten dłuższy, niby 10 czulosc) . Pozytywny. Dziś drugi te pozytywny, ale krecha taka sama (czułość 25). Czy to coś złego? Chyba pojde dziś na badanie krwi. Panikuje bo stracilam pierwszą ciążę tydzień po @. Aktualnie mam już Duphaston2x1 i acard 75. USG 30.12Zobacz załącznik 1215386Zobacz załącznik 1215387
Gratulacje [emoji122][emoji8][emoji6]
Do soboty jeszcze troszkę...A ja dzisiaj czuje się okresowo, piersi bolą coraz bardziej i trochę pobolewa brzuch więc pewnie w sobotę przyjdzie ta [emoji204][emoji25] no cóż, magia grudnia nie zadziałała...
Ja właśnie czekam aby zrobić wyniki..Dzisiaj wszystko się okaże byłam już na becie, więc powinno się wszystko wyjaśnić
U mnie przy becie 147 kreski na teście nie były jednakowo ciemne.. To są właśnie te testy.. Także najpeiej idź zrób badanie z krwi i za 48h powtórz..Hej miesiączke miałam dostać dziś 16. Dwa dni temu pierwszy test (ten dłuższy, niby 10 czulosc) . Pozytywny. Dziś drugi te pozytywny, ale krecha taka sama (czułość 25). Czy to coś złego? Chyba pojde dziś na badanie krwi. Panikuje bo stracilam pierwszą ciążę tydzień po @. Aktualnie mam już Duphaston2x1 i acard 75. USG 30.12Zobacz załącznik 1215386Zobacz załącznik 1215387
Niech nie przychodzi. Nie chcemy jej.. Chcemy piękne widzieć..A ja dzisiaj czuje się okresowo, piersi bolą coraz bardziej i trochę pobolewa brzuch więc pewnie w sobotę przyjdzie ta [emoji204][emoji25] no cóż, magia grudnia nie zadziałała...