reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Nie dziękuje ;) [emoji8] co myślisz o tym, ze nie pogrubia się krecha?
Hmm.. Ja nie byłam w takiej sytuacji, kiedyś jak zrobiłam test to miałam dwie krechy, na drugi dzień powtórzyłam miałam ten sam wynik. 😉 I to mnie zadowoliło.
A w twojej sytuacji bardzo bym się cieszyłam na te dwie kreseczki i z tego co dziewczyny polecjaja aby być spokojnieszym zrobić betę i sprawdzić przyrost po dwóch dniach. Myślę że beta daje 100 % a testy to tylko testy.
Trzymam kciuki 🤞 napewno wszystko będzie dobrze 😘

reklama
Yhym [emoji4] dzięki za odpowiedź. Powtarzalas bete i testy? Te testy w terminie @ czy przed?
Właśnie jestem na badaniach. Ale wcześniej miałam przerwę w badaniach 4 dni i ładnie przyrosła..
Testów już nie robię, bo nie ma sensu.. Przy becie 27 obie kreski nawet nie hyly jednakowe na teście o czułości 10.. Te były już po terminie @
Ten na zdjęciu był przed terminem 🐵
IMG_20201210_090940.jpg

Dziewczyny, po cichu robię sobie testy już od dwóch dni, wstawiam zdjęcie, ten pośrodku jest z dziś i jest blada kreska, ale nie wiem czy ją widzicie [emoji16] 9 dni po, wiem, że bardzo wcześnie. No i dziś kupię jeszcze jakieś inne, bo nie wiem czy im Można wierzyć. . Zobacz załącznik 1215379Zobacz załącznik 1215380

Na środkowym widać kreseczke . Po cichutku gratuluje i czekamy na ciebie na grudniówkach.

Hej ;) miesiączke miałam dostać dziś 16. Dwa dni temu pierwszy test (ten dłuższy, niby 10 czulosc) . Pozytywny. Dziś drugi te pozytywny, ale krecha taka sama (czułość 25). Czy to coś złego? Chyba pojde dziś na badanie krwi. Panikuje bo stracilam pierwszą ciążę tydzień po @. Aktualnie mam już Duphaston2x1 i acard 75. USG 30.12Zobacz załącznik 1215386Zobacz załącznik 1215387

Badz spokojna. Idz na bete jak masz taka mozliwosc i potem sprawdz po 48h przyrost.

reklama
Do góry