reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Dziewczyny czy dzisiaj jakieś ciśnienie niskie czy co? Oczy mi się zamykają, ledwo na nogach stoję... Do tego właśnie się dowiedziałam że mąż koleżanki z pracy dzisiaj zmarł...34 lata miał [emoji3064]
To faktycznie szok, ja też ostatnio mogłabym cały czas spać, mam nadzieję że to dobry znak [emoji6] muszę poczekać do końca tygodnia...

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i czekające na wyniki ✊✊✊ ja już się zaczynam czuć okresowo, brzuch zaczyna pobolewać jak to zwykle dzień przed planowym okresem, do tego wczorajsza I kreska i jakoś tak dzisiaj już jestem nastawiona, że to nie ten cykl 😉 ale ogólnie jest pozytywnie, już kombinuje co tu w kolejnym cyklu spróbować zmienić 😅
Dziewczyny czy dzisiaj jakieś ciśnienie niskie czy co? Oczy mi się zamykają, ledwo na nogach stoję... Do tego właśnie się dowiedziałam że mąż koleżanki z pracy dzisiaj zmarł...34 lata miał 🥺
U mojego męża w pracy też niedawno zmarło dwóch kolegów, jeden 35 lat, drugi 44. Strasznie się słucha takich informacji 😐
A co do pogody, to ja już od czwartku jakoś tak mam albo głowa boli albo spać się chce 🙄

Ja bym powtórzyła beta hcg za dwa dni bo coś tam jest. Progesteron niski bardzo jeśli beta urośnie za dwa dni to bym wdrozyla luteine lub duphaston, po konsultacji z lekarzem oczywiście :-) Słyszałam że progesteron ma wyrzuty skokowe w ciągu dnia ale z takim niskim się nie spotkałam przy beta hcg większym niż 0.1 🙃
Niestety nici z tego badając szyjkę przed chwilą na palcach pojawiła się krew, pewnie zaraz się małpa rozkręci 😔

reklama
Ja przez moje chorowanie mam teraz pewnie tydzień wolnego, bo nie chcą mnie widzieć w pracy [emoji2960] jakbym jeździła do roboty to czas szybko mija bo tam 13,h spędzam, ale w sumie w domu z dziećmi też jest co robić :) tydzień do testowania....

Do góry