To faktycznie szok, ja też ostatnio mogłabym cały czas spać, mam nadzieję że to dobry znak [emoji6] muszę poczekać do końca tygodnia...Dziewczyny czy dzisiaj jakieś ciśnienie niskie czy co? Oczy mi się zamykają, ledwo na nogach stoję... Do tego właśnie się dowiedziałam że mąż koleżanki z pracy dzisiaj zmarł...34 lata miał [emoji3064]
reklama
Mila90
Fanka BB :)
Trzymam kciukiAlbo poczekam do dnia następnego i pojadę na betę po prostu żeby nie bawić się w testy
Również czekam ale stresuje się kazda wizyta w toalecie, ze dostane [emoji205]
Ja jeszcze wyników nie mam, pewnie będą ok. 17 jak ostatnio...
Mila90
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i czekające na wyniki ja już się zaczynam czuć okresowo, brzuch zaczyna pobolewać jak to zwykle dzień przed planowym okresem, do tego wczorajsza I kreska i jakoś tak dzisiaj już jestem nastawiona, że to nie ten cykl ale ogólnie jest pozytywnie, już kombinuje co tu w kolejnym cyklu spróbować zmienić
A co do pogody, to ja już od czwartku jakoś tak mam albo głowa boli albo spać się chce
U mojego męża w pracy też niedawno zmarło dwóch kolegów, jeden 35 lat, drugi 44. Strasznie się słucha takich informacjiDziewczyny czy dzisiaj jakieś ciśnienie niskie czy co? Oczy mi się zamykają, ledwo na nogach stoję... Do tego właśnie się dowiedziałam że mąż koleżanki z pracy dzisiaj zmarł...34 lata miał
A co do pogody, to ja już od czwartku jakoś tak mam albo głowa boli albo spać się chce
Ja już po terminie ale boję się że będzie za niska.. W czwartek była 27, w 12dpo.. Jeszcze trochę do 17 i się wyjaśni..Również czekam ale stresuje się kazda wizyta w toalecie, ze dostane [emoji205]
AniaL92
Będzie dobrzeJa już po terminie ale boję się że będzie za niska.. W czwartek była 27, w 12dpo.. Jeszcze trochę do 17 i się wyjaśni..
Będzie dobrze
Lily2389
Niestety nici z tego badając szyjkę przed chwilą na palcach pojawiła się krew, pewnie zaraz się małpa rozkręciJa bym powtórzyła beta hcg za dwa dni bo coś tam jest. Progesteron niski bardzo jeśli beta urośnie za dwa dni to bym wdrozyla luteine lub duphaston, po konsultacji z lekarzem oczywiście :-) Słyszałam że progesteron ma wyrzuty skokowe w ciągu dnia ale z takim niskim się nie spotkałam przy beta hcg większym niż 0.1
Gryfin
O niee o może zadarłaś ją sobie paznokciem i stąd ta krew? Chociaż wiem, że to raczej marne pocieszenie i mało prawdopodobne..Niestety nici z tego badając szyjkę przed chwilą na palcach pojawiła się krew, pewnie zaraz się małpa rozkręci
reklama
Mama_malarka
Ja przez moje chorowanie mam teraz pewnie tydzień wolnego, bo nie chcą mnie widzieć w pracy [emoji2960] jakbym jeździła do roboty to czas szybko mija bo tam 13,h spędzam, ale w sumie w domu z dziećmi też jest co robić tydzień do testowania....