U mnie już był cień kreski w 11 dpo. W 12dpo była bardziej widoczna.. Trzymam kciuki..U mnie 11dpo [emoji91][emoji91][emoji91]
Ja jutro idę na kolejną bete..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie już był cień kreski w 11 dpo. W 12dpo była bardziej widoczna.. Trzymam kciuki..U mnie 11dpo [emoji91][emoji91][emoji91]
Nie testujesz szybciejU mnie 12 dpo, we wtorek testowanko coś czuję, że w przyszłym tygodniu posypią się kreseczki
Nie, bo się boje a tak serio to temperatura może jeszcze spaść więc nie widzę sensu przed terminem.Nie testujesz szybciej
U mnie 12 dpo, we wtorek testowanko coś czuję, że w przyszłym tygodniu posypią się kreseczki [emoji110][emoji847]
Też mam takie zdanie, a jednak dzisiaj nie wytrzymałam i test poszedł w ruch przynajmniej mam nauczkę na następny raz, żeby dać sobie spokój bo gorzej na mnie działa ta jedna kreska niż sam okresNie, bo się boje a tak serio to temperatura może jeszcze spaść więc nie widzę sensu przed terminem.
Na mnie teżTeż mam takie zdanie, a jednak dzisiaj nie wytrzymałam i test poszedł w ruch [emoji2356] przynajmniej mam nauczkę na następny raz, żeby dać sobie spokój bo gorzej na mnie działa ta jedna kreska niż sam okres [emoji2368]