reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Cześć dziewczyny,
Właśnie wróciłam z pracy. Założyłam wkładkę, a na bieliźnie brązowe plamienie... czułam, że pociekło na powrocie z pracy. Czyli @ już za rogiem. Nie ma już złudzeń, termin @ na sobotę. Ciekawe czy będzie wcześniej? A może pare dni plamienia brunatnego a potem już obficie tak jak to pierwsze dni są. Mega się leje ze mnie pierwsze 2dni. Miesiączkuje 4dniowo - nie ma tragedi [emoji38][emoji28]
Przeczuwałam @ ... [emoji852]
Jutro wizyta u ginekologa. Pójdę to chociaż mnie zbada i może jakieś badania porobię już w kolejnym cyklu czyli 3nadchodzi wielkimi krokami[emoji53][emoji852]
Czy tylko mnie tak głowa boli od zimna? Tak zmarzłam, mimo że rękawiczki i czapka na głowie. No nic gorąca herbata i mój westie na mnie czeka[emoji4] i czekamy na naszego starego[emoji2]

Może to nie miesiączka! Nie ma co jeszcze przesadzać i skreślać tego cyklu

reklama
Czy któraś z was miała bóle brzucha jak na okres 7-8 dpo ? Do terminu @ zostało jeszcze ponad tydzień. Dzisiaj ogólnie 24 dzień cyklu. A cykle mam 31-33 dniowe.
Ja właśnie dziś tak mam, 7dpo, okres za 8 dni, a czuję się jakby był tuż za rogiem, a cykle mam jak w zegarku. Pierwszy raz tak mam, taki ból czy napięcie podbrzusza, większy przy kaszlu 🤷‍♀️ Do tego spałam dziś po pracy chyba 3-4h...Ale się nie nakręcam bo czas mi płynie i wolno i szybko jednocześnie więc czekam :D
Mój że mną też i chociaz jestem kilka dni po owu to już mi się pyta czy zrobiłam test i muszę jak co miesiąc tłumaczyć że to jeszcze za wcześnie...
emoji6.png
Mój też już wie co i kiedy, także nie będzie elementu niespodzianki tak jak kiedyś miałam nadzieję :)

Ostatnia edycja:
Musisz zacząć myśleć inaczej, żeby nie ściągać złych fluidów. Widzisz 2 kreseczki i myśl, że będzie wszystko super. Ja ostatnio zaczęłam puszczać sobie odpowiednią muzykę na ciążę, z przekazem podprogowym, że jestem w ciąży I że wybieram w niej być teraz. Niestety nasza głowa ma moc, a ja zawsze co miesiąc "na bank się nie udało" I się nie udaje 🤷‍♀️
poproszę link do tej muzyki 🧐😁 EDIT: już widzę że wrzuciłaś stronę dalej 👍🏼
Swoja droga, dziewczyny po owulacji, przyznac sie ktora wcina ananasa? [emoji1] prawda, ze pomaga czy miejska legenda?

Nie wiem ale wcinam codziennie 😂

Witam w czwartek.
Jak nastroje?
Widzę, ze dwie dziewczyny zapisały się na testowanie, więc z całego serca życzę TEGO najlepszego [emoji3059]

Nie mogę się doczekać [emoji3590] tyle też osób Ci kibicowało, że musiało się udać [emoji8] to teraz Trzymamy kciuki, żeby było dobrze i czekamy na wyniki bety [emoji3590]
Jutro pójdę na bete chyba i w poniedziałek na kolejną po 72h. Bo w soboty mam zamknięte labo..
Wychodzi na to, że mój ma dobre żołnierzyki, bo po raz kolejny za 1cs.

reklama
Do góry