reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Nadrabiam forum i wychodzi na to że każda którejś czegoś zazdrości, a wszystkie mamy ten sam cel i te same "problemy" [emoji16][emoji16][emoji16] niesamowita jest ludzka przewrotność.

Ja w tym cyklu nastawiam się tak pozytywnie, że jak rzeczywiście myślenie pomaga to ja bez pomocy chłopa będę w ciąży na Boże Narodzenie [emoji16]
Umawiałam się do mojej pank ginekolog na kontrole, a że do niej kolejki ogromne i termin na 15.01 to od razu sobie pomyślałam "no świetnie akurat trochę ponad 2 tygodnie po pozytywnym teście" [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

A i do kompletu zazdroszczen to zazdroszczę, że macie szansę zaskoczyć swojego partnera z tą cudną wiadomością. Mój to ze mną testuje [emoji1787]

Nadrabiam forum i wychodzi na to że każda którejś czegoś zazdrości, a wszystkie mamy ten sam cel i te same "problemy" [emoji16][emoji16][emoji16] niesamowita jest ludzka przewrotność.

Ja w tym cyklu nastawiam się tak pozytywnie, że jak rzeczywiście myślenie pomaga to ja bez pomocy chłopa będę w ciąży na Boże Narodzenie [emoji16]
Umawiałam się do mojej pank ginekolog na kontrole, a że do niej kolejki ogromne i termin na 15.01 to od razu sobie pomyślałam "no świetnie akurat trochę ponad 2 tygodnie po pozytywnym teście" [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

A i do kompletu zazdroszczen to zazdroszczę, że macie szansę zaskoczyć swojego partnera z tą cudną wiadomością. Mój to ze mną testuje [emoji1787]
Mój że mną też i chociaz jestem kilka dni po owu to już mi się pyta czy zrobiłam test i muszę jak co miesiąc tłumaczyć że to jeszcze za wcześnie... [emoji6]

Mój póki o czeka na pozytywny test owu. Co wieczór przychodzi i zagląda i każe pokazać [emoji1787][emoji1787][emoji1787] już wczoraj pytał co jeszcze trzeba zrobić żeby wyszedł pozytywny, a gdybym to ja tylko wiedziała [emoji1787]
Mój że mną też i chociaz jestem kilka dni po owu to już mi się pyta czy zrobiłam test i muszę jak co miesiąc tłumaczyć że to jeszcze za wcześnie... [emoji6]

Jakiej muzyki z przekazem podprogowym słuchasz? To jakieś specjalne nagrania?
Są to specjalne częstotliwości wpływające na nasz organizm, a dodatkowo jak się odprężysz i skupisz na nagraniu to można wyłapać głos, który mówi "jestem w ciąży, teraz, wybieram teraz być w ciąży" itd tyle, że po angielsku 😁
Godzinka relaksu 😉 na słuchawkach

Są to specjalne częstotliwości wpływające na nasz organizm, a dodatkowo jak się odprężysz i skupisz na nagraniu to można wyłapać głos, który mówi "jestem w ciąży, teraz, wybieram teraz być w ciąży" itd tyle, że po angielsku [emoji16]
Godzinka relaksu [emoji6] na słuchawkach
A coś dla chłopa jest? Coś w stylu "mam super mocne plemniki", "wybieram, że mój plemnik teraz zapłodni" [emoji16][emoji854]

reklama
Cześć dziewczyny,
Właśnie wróciłam z pracy. Założyłam wkładkę, a na bieliźnie brązowe plamienie... czułam, że pociekło na powrocie z pracy. Czyli @ już za rogiem. Nie ma już złudzeń, termin @ na sobotę. Ciekawe czy będzie wcześniej? A może pare dni plamienia brunatnego a potem już obficie tak jak to pierwsze dni są. Mega się leje ze mnie pierwsze 2dni. Miesiączkuje 4dniowo - nie ma tragedi [emoji38][emoji28]
Przeczuwałam @ ... [emoji852]
Jutro wizyta u ginekologa. Pójdę to chociaż mnie zbada i może jakieś badania porobię już w kolejnym cyklu czyli 3nadchodzi wielkimi krokami[emoji53][emoji852]
Czy tylko mnie tak głowa boli od zimna? Tak zmarzłam, mimo że rękawiczki i czapka na głowie. No nic gorąca herbata i mój westie na mnie czeka[emoji4] i czekamy na naszego starego[emoji2]

Do góry