reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Nadrabiam forum i wychodzi na to że każda którejś czegoś zazdrości, a wszystkie mamy ten sam cel i te same "problemy" [emoji16][emoji16][emoji16] niesamowita jest ludzka przewrotność.

Ja w tym cyklu nastawiam się tak pozytywnie, że jak rzeczywiście myślenie pomaga to ja bez pomocy chłopa będę w ciąży na Boże Narodzenie [emoji16]
Umawiałam się do mojej pank ginekolog na kontrole, a że do niej kolejki ogromne i termin na 15.01 to od razu sobie pomyślałam "no świetnie akurat trochę ponad 2 tygodnie po pozytywnym teście" [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

A i do kompletu zazdroszczen to zazdroszczę, że macie szansę zaskoczyć swojego partnera z tą cudną wiadomością. Mój to ze mną testuje [emoji1787]

Nadrabiam forum i wychodzi na to że każda którejś czegoś zazdrości, a wszystkie mamy ten sam cel i te same "problemy" [emoji16][emoji16][emoji16] niesamowita jest ludzka przewrotność.

Ja w tym cyklu nastawiam się tak pozytywnie, że jak rzeczywiście myślenie pomaga to ja bez pomocy chłopa będę w ciąży na Boże Narodzenie [emoji16]
Umawiałam się do mojej pank ginekolog na kontrole, a że do niej kolejki ogromne i termin na 15.01 to od razu sobie pomyślałam "no świetnie akurat trochę ponad 2 tygodnie po pozytywnym teście" [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]

A i do kompletu zazdroszczen to zazdroszczę, że macie szansę zaskoczyć swojego partnera z tą cudną wiadomością. Mój to ze mną testuje [emoji1787]
Mój że mną też i chociaz jestem kilka dni po owu to już mi się pyta czy zrobiłam test i muszę jak co miesiąc tłumaczyć że to jeszcze za wcześnie... [emoji6]

Mój póki o czeka na pozytywny test owu. Co wieczór przychodzi i zagląda i każe pokazać [emoji1787][emoji1787][emoji1787] już wczoraj pytał co jeszcze trzeba zrobić żeby wyszedł pozytywny, a gdybym to ja tylko wiedziała [emoji1787]
Mój że mną też i chociaz jestem kilka dni po owu to już mi się pyta czy zrobiłam test i muszę jak co miesiąc tłumaczyć że to jeszcze za wcześnie... [emoji6]

Jakiej muzyki z przekazem podprogowym słuchasz? To jakieś specjalne nagrania?
Są to specjalne częstotliwości wpływające na nasz organizm, a dodatkowo jak się odprężysz i skupisz na nagraniu to można wyłapać głos, który mówi "jestem w ciąży, teraz, wybieram teraz być w ciąży" itd tyle, że po angielsku 😁
Godzinka relaksu 😉 na słuchawkach

Są to specjalne częstotliwości wpływające na nasz organizm, a dodatkowo jak się odprężysz i skupisz na nagraniu to można wyłapać głos, który mówi "jestem w ciąży, teraz, wybieram teraz być w ciąży" itd tyle, że po angielsku [emoji16]
Godzinka relaksu [emoji6] na słuchawkach
A coś dla chłopa jest? Coś w stylu "mam super mocne plemniki", "wybieram, że mój plemnik teraz zapłodni" [emoji16][emoji854]

reklama
Cześć dziewczyny,
Właśnie wróciłam z pracy. Założyłam wkładkę, a na bieliźnie brązowe plamienie... czułam, że pociekło na powrocie z pracy. Czyli @ już za rogiem. Nie ma już złudzeń, termin @ na sobotę. Ciekawe czy będzie wcześniej? A może pare dni plamienia brunatnego a potem już obficie tak jak to pierwsze dni są. Mega się leje ze mnie pierwsze 2dni. Miesiączkuje 4dniowo - nie ma tragedi [emoji38][emoji28]
Przeczuwałam @ ... [emoji852]
Jutro wizyta u ginekologa. Pójdę to chociaż mnie zbada i może jakieś badania porobię już w kolejnym cyklu czyli 3nadchodzi wielkimi krokami[emoji53][emoji852]
Czy tylko mnie tak głowa boli od zimna? Tak zmarzłam, mimo że rękawiczki i czapka na głowie. No nic gorąca herbata i mój westie na mnie czeka[emoji4] i czekamy na naszego starego[emoji2]

Do góry