reklama
HeraUnique
Fanka BB :)
Chodzi o breomelinę, która pomaga w zagnieżdżeniu. Nie więcej niż 3 plastry na dzień powinno się spożywać w 2 fazie cyklu bad zakupić suple jak nie lubi się ananasaA o co chodzi z tym ananasem? Bo nie jestem w temacie
Nadrabiam forum i wychodzi na to że każda którejś czegoś zazdrości, a wszystkie mamy ten sam cel i te same "problemy" [emoji16][emoji16][emoji16] niesamowita jest ludzka przewrotność.
Ja w tym cyklu nastawiam się tak pozytywnie, że jak rzeczywiście myślenie pomaga to ja bez pomocy chłopa będę w ciąży na Boże Narodzenie [emoji16]
Umawiałam się do mojej pank ginekolog na kontrole, a że do niej kolejki ogromne i termin na 15.01 to od razu sobie pomyślałam "no świetnie akurat trochę ponad 2 tygodnie po pozytywnym teście" [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A i do kompletu zazdroszczen to zazdroszczę, że macie szansę zaskoczyć swojego partnera z tą cudną wiadomością. Mój to ze mną testuje [emoji1787]
Ja w tym cyklu nastawiam się tak pozytywnie, że jak rzeczywiście myślenie pomaga to ja bez pomocy chłopa będę w ciąży na Boże Narodzenie [emoji16]
Umawiałam się do mojej pank ginekolog na kontrole, a że do niej kolejki ogromne i termin na 15.01 to od razu sobie pomyślałam "no świetnie akurat trochę ponad 2 tygodnie po pozytywnym teście" [emoji85][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A i do kompletu zazdroszczen to zazdroszczę, że macie szansę zaskoczyć swojego partnera z tą cudną wiadomością. Mój to ze mną testuje [emoji1787]
Mój że mną też i chociaz jestem kilka dni po owu to już mi się pyta czy zrobiłam test i muszę jak co miesiąc tłumaczyć że to jeszcze za wcześnie... [emoji6]Nadrabiam forum i wychodzi na to że każda którejś czegoś zazdrości, a wszystkie mamy ten sam cel i te same "problemy" [emoji16][emoji16][emoji16] niesamowita jest ludzka przewrotność.
Mój póki o czeka na pozytywny test owu. Co wieczór przychodzi i zagląda i każe pokazać [emoji1787][emoji1787][emoji1787] już wczoraj pytał co jeszcze trzeba zrobić żeby wyszedł pozytywny, a gdybym to ja tylko wiedziała [emoji1787]
Mój że mną też i chociaz jestem kilka dni po owu to już mi się pyta czy zrobiłam test i muszę jak co miesiąc tłumaczyć że to jeszcze za wcześnie... [emoji6]
HeraUnique
Są to specjalne częstotliwości wpływające na nasz organizm, a dodatkowo jak się odprężysz i skupisz na nagraniu to można wyłapać głos, który mówi "jestem w ciąży, teraz, wybieram teraz być w ciąży" itd tyle, że po angielskuJakiej muzyki z przekazem podprogowym słuchasz? To jakieś specjalne nagrania?
Godzinka relaksu na słuchawkach
E
Em82
Gość
A coś dla chłopa jest? Coś w stylu "mam super mocne plemniki", "wybieram, że mój plemnik teraz zapłodni" [emoji16][emoji854]Są to specjalne częstotliwości wpływające na nasz organizm, a dodatkowo jak się odprężysz i skupisz na nagraniu to można wyłapać głos, który mówi "jestem w ciąży, teraz, wybieram teraz być w ciąży" itd tyle, że po angielsku [emoji16]
Godzinka relaksu [emoji6] na słuchawkach
HeraUnique
Nie wiem musiałabyś poszukaćA coś dla chłopa jest? Coś w stylu "mam super mocne plemniki", "wybieram, że mój plemnik teraz zapłodni" [emoji16][emoji854]
HeraUnique
Moja mama jest nauczycielką jogi i medytacji do relaksu polecamO geez, to już wiem jaką medytację sobie dziś zapodam praktykuję jogę, z tym razem idzie medytacja więc to miła odmiana od codziennej praktyki
reklama
Ewuuu
Cześć dziewczyny,
Właśnie wróciłam z pracy. Założyłam wkładkę, a na bieliźnie brązowe plamienie... czułam, że pociekło na powrocie z pracy. Czyli @ już za rogiem. Nie ma już złudzeń, termin @ na sobotę. Ciekawe czy będzie wcześniej? A może pare dni plamienia brunatnego a potem już obficie tak jak to pierwsze dni są. Mega się leje ze mnie pierwsze 2dni. Miesiączkuje 4dniowo - nie ma tragedi [emoji38][emoji28]
Przeczuwałam @ ... [emoji852]
Jutro wizyta u ginekologa. Pójdę to chociaż mnie zbada i może jakieś badania porobię już w kolejnym cyklu czyli 3nadchodzi wielkimi krokami[emoji53][emoji852]
Czy tylko mnie tak głowa boli od zimna? Tak zmarzłam, mimo że rękawiczki i czapka na głowie. No nic gorąca herbata i mój westie na mnie czeka[emoji4] i czekamy na naszego starego[emoji2]
Właśnie wróciłam z pracy. Założyłam wkładkę, a na bieliźnie brązowe plamienie... czułam, że pociekło na powrocie z pracy. Czyli @ już za rogiem. Nie ma już złudzeń, termin @ na sobotę. Ciekawe czy będzie wcześniej? A może pare dni plamienia brunatnego a potem już obficie tak jak to pierwsze dni są. Mega się leje ze mnie pierwsze 2dni. Miesiączkuje 4dniowo - nie ma tragedi [emoji38][emoji28]
Przeczuwałam @ ... [emoji852]
Jutro wizyta u ginekologa. Pójdę to chociaż mnie zbada i może jakieś badania porobię już w kolejnym cyklu czyli 3nadchodzi wielkimi krokami[emoji53][emoji852]
Czy tylko mnie tak głowa boli od zimna? Tak zmarzłam, mimo że rękawiczki i czapka na głowie. No nic gorąca herbata i mój westie na mnie czeka[emoji4] i czekamy na naszego starego[emoji2]