reklama
Hej. Jednak Was dziś nie pozarażam wirusami ciążowymi bo test z 1 krecha, ale spróbuję za 2 dni..
Także ja jeszcze czekam..
Nie trać wiary. Ty masz jeszcze czas kochana. Trzymam kciuki mocno.
Czarnakawa91
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciukiHej. Jednak Was dziś nie pozarażam wirusami ciążowymi bo test z 1 krecha, ale spróbuję za 2 dni..
Także ja jeszcze czekam..
u mnie 9 dp, objawów nie mam ale chociaż nie boli mnie narazie okresowo brzuch bo w tamtym msc już tydzień przed dawał znać i ogólnie zamierzam iść do gina, bo trochę mnie niepokoją właśnie bóle przed okresem, bóle podczas owu etc gdzie mnie nigdy nic nie bolało ale istnieje szansa ze nie zwracałam na to uwagi po prostu
Cześć Dziewczyny,
ja już po becie. Jaka to była radość przejść te 2 km po 10 dniach w domu Wyniki po południu. Brudny śluz nadal jest, ale nie ma krwawienia ani plamienia i czuję się dobrze...lekkie mdłości rano ale poza tym ok. Odstawiłam biotynę bo się okazuje że w ciąży nie można. Miłego dnia wszystkim!
ja już po becie. Jaka to była radość przejść te 2 km po 10 dniach w domu Wyniki po południu. Brudny śluz nadal jest, ale nie ma krwawienia ani plamienia i czuję się dobrze...lekkie mdłości rano ale poza tym ok. Odstawiłam biotynę bo się okazuje że w ciąży nie można. Miłego dnia wszystkim!
AngelOfHope
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny Jak nastroje z rana? U mnie wczorajsza radość chyba była przedwczesna. Powtórzyłam test dzisiaj rano i wyszedł bardzo dziwny. Zabarwiła się tylko górna część testu w miejscu gdzie kreska powinna być.. Nastąpiło to w regulaminowym czasie ale dla mnie taki test jest zwyczajnie wadliwy.. Czy, któraś z Was tak kiedyś miała? Oba testy to Facelle z Rossmana. Wrzucam Wam fotki obu testów. Na zdjęciach nie wygląda to jak w rzeczywistości no ale bezsprzecznie na wczorajszym tescie nadal widać kreskę. Trochę wyblakla od wczorajszego dnia ale nadal jest fioletowa i widać ją gołym okiem bez kombinowania.. Trochę się podlamalam tą całą sytuacją, nie mam siły na kolejne rozczarowania..
Załączniki
A ile jesteś dni po terminie @? Ja pierwszy test miałam bardzo blady, 2 dni później troszkę mocniejszy a dopiero tydzień po terminie wyszły dwie porządne krechy. Także ja bym jeszcze za 2-3 dni powtórzyła. Póki nie ma @ jest nadziejaCześć Dziewczyny Jak nastroje z rana? U mnie wczorajsza radość chyba była przedwczesna. Powtórzyłam test dzisiaj rano i wyszedł bardzo dziwny. Zabarwiła się tylko górna część testu w miejscu gdzie kreska powinna być.. Nastąpiło to w regulaminowym czasie ale dla mnie taki test jest zwyczajnie wadliwy.. Czy, któraś z Was tak kiedyś miała? Oba testy to Facelle z Rossmana. Wrzucam Wam fotki obu testów. Na zdjęciach nie wygląda to jak w rzeczywistości no ale bezsprzecznie na wczorajszym tescie nadal widać kreskę. Trochę wyblakla od wczorajszego dnia ale nadal jest fioletowa i widać ją gołym okiem bez kombinowania.. Trochę się podlamalam tą całą sytuacją, nie mam siły na kolejne rozczarowania..
reklama
A może pójdź na betę? Wszystko będzie jasneCześć Dziewczyny Jak nastroje z rana? U mnie wczorajsza radość chyba była przedwczesna. Powtórzyłam test dzisiaj rano i wyszedł bardzo dziwny. Zabarwiła się tylko górna część testu w miejscu gdzie kreska powinna być.. Nastąpiło to w regulaminowym czasie ale dla mnie taki test jest zwyczajnie wadliwy.. Czy, któraś z Was tak kiedyś miała? Oba testy to Facelle z Rossmana. Wrzucam Wam fotki obu testów. Na zdjęciach nie wygląda to jak w rzeczywistości no ale bezsprzecznie na wczorajszym tescie nadal widać kreskę. Trochę wyblakla od wczorajszego dnia ale nadal jest fioletowa i widać ją gołym okiem bez kombinowania.. Trochę się podlamalam tą całą sytuacją, nie mam siły na kolejne rozczarowania..