reklama
monnkej
Fanka BB :)
no i brak apetytu nawet na chipsy! a jak nie mam apetytu na chipsy to znaczy ze albo jestem w ciąży albo umieram [emoji1]
Oby ta pierwsza opcja [emoji1307]
Marijalt
Zaciekawiona BB
hah albo jakiś dietetyczny przełom przedokresowyOby ta pierwsza opcja [emoji1307]
Aileen31
Witam ja się melduję dzisiaj 5-6 dpo czuje się ok dzisiaj byłam strasznie zmęczona ale to poniedziałek więc wszystko możliwe cały czas mam uczucie rozpierania w podbrzuszu plus dzisiaj przez jakąś godzinę bóle jakbym miała dostać @ a tu jeszcze 10 do ewentualnej @. Poza tym cały dzień temperatura mi się utrzymuje na poziomie 36.8 -37. Wiem że brzmi jak nakręcanie ale to moje faktyczne odczucia. Wiem, że za wcześnie na testowanie i nic nie wyjdzie ale generalnie mnie okropnie kusi. Wiem popaprane
Mała111
hej wam wszystkim.
po krótce powiem że w tym roku jestem już po jednym poronieniu i jednej biochemicznej
właśnie dziś trzeci dzień spóźnia mi się okres i beta z krwi 1445 [emoji846] mam nadzieję że tym razem będzie okej, trzymajcie kciuki, ja za was również trzymam [emoji110]
po krótce powiem że w tym roku jestem już po jednym poronieniu i jednej biochemicznej
właśnie dziś trzeci dzień spóźnia mi się okres i beta z krwi 1445 [emoji846] mam nadzieję że tym razem będzie okej, trzymajcie kciuki, ja za was również trzymam [emoji110]
monnkej
Witam ja się melduję dzisiaj 5-6 dpo czuje się ok dzisiaj byłam strasznie zmęczona ale to poniedziałek więc wszystko możliwe [emoji14] cały czas mam uczucie rozpierania w podbrzuszu plus dzisiaj przez jakąś godzinę bóle jakbym miała dostać @ a tu jeszcze 10 do ewentualnej @. Poza tym cały dzień temperatura mi się utrzymuje na poziomie 36.8 -37. Wiem że brzmi jak nakręcanie ale to moje faktyczne odczucia. Wiem, że za wcześnie na testowanie i nic nie wyjdzie ale generalnie mnie okropnie kusi. Wiem popaprane [emoji1751]
Jestem w tym samym momencie. Nie ma sensu testować. Zagnieżdżenie występuje 6-12dpo wiec widzisz sama...
Julliette
ja też w tym samym momencie, 5dpo Dobrze dobrze będzie silna grupa testująca na przełomie miesiącaJestem w tym samym momencie. Nie ma sensu testować. Zagnieżdżenie występuje 6-12dpo wiec widzisz sama...
hej wam wszystkim.
Trzymam kciuki [emoji1695]
Anasta07
I ja! Jest nas trochę Na szczęście mi czas leci w miarę szybko, chociaż jeszcze trochę tego wyczekiwania jest...ja też w tym samym momencie, 5dpo Dobrze dobrze będzie silna grupa testująca na przełomie miesiąca
reklama