reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Witam ja się melduję dzisiaj 5-6 dpo czuje się ok dzisiaj byłam strasznie zmęczona ale to poniedziałek więc wszystko możliwe 😛 cały czas mam uczucie rozpierania w podbrzuszu plus dzisiaj przez jakąś godzinę bóle jakbym miała dostać @ a tu jeszcze 10 do ewentualnej @. Poza tym cały dzień temperatura mi się utrzymuje na poziomie 36.8 -37. Wiem że brzmi jak nakręcanie ale to moje faktyczne odczucia. Wiem, że za wcześnie na testowanie i nic nie wyjdzie ale generalnie mnie okropnie kusi. Wiem popaprane 🤦

hej wam wszystkim.
po krótce powiem że w tym roku jestem już po jednym poronieniu i jednej biochemicznej
właśnie dziś trzeci dzień spóźnia mi się okres i beta z krwi 1445 [emoji846] mam nadzieję że tym razem będzie okej, trzymajcie kciuki, ja za was również trzymam [emoji110]

Witam ja się melduję dzisiaj 5-6 dpo czuje się ok dzisiaj byłam strasznie zmęczona ale to poniedziałek więc wszystko możliwe [emoji14] cały czas mam uczucie rozpierania w podbrzuszu plus dzisiaj przez jakąś godzinę bóle jakbym miała dostać @ a tu jeszcze 10 do ewentualnej @. Poza tym cały dzień temperatura mi się utrzymuje na poziomie 36.8 -37. Wiem że brzmi jak nakręcanie ale to moje faktyczne odczucia. Wiem, że za wcześnie na testowanie i nic nie wyjdzie ale generalnie mnie okropnie kusi. Wiem popaprane [emoji1751]

Jestem w tym samym momencie. Nie ma sensu testować. Zagnieżdżenie występuje 6-12dpo wiec widzisz sama...

hej wam wszystkim.
po krótce powiem że w tym roku jestem już po jednym poronieniu i jednej biochemicznej
właśnie dziś trzeci dzień spóźnia mi się okres i beta z krwi 1445 [emoji846] mam nadzieję że tym razem będzie okej, trzymajcie kciuki, ja za was również trzymam [emoji110]

Trzymam kciuki [emoji1695]

reklama
Do góry