Jeszcze będzie dobrze i nas wszystkie tu wyzarażasz! Jeszcze jest czas, aby ta druga kreska się pojawiła A robisz dzisiaj betę? Jak się dzisiaj czujesz, lepiej?Hej. Jednak Was dziś nie pozarażam wirusami ciążowymi bo test z 1 krecha, ale spróbuję za 2 dni..
Także ja jeszcze czekam..
reklama
AngelOfHope
Aktywna w BB
Jestem jeszcze przed terminem @ Według Flo ma być za 4 dni. Wiem, że to jeszcze wcześnie ale wczorajszy test dał mi nadzieję, że w końcu się udało ..A ile jesteś dni po terminie @? Ja pierwszy test miałam bardzo blady, 2 dni później troszkę mocniejszy a dopiero tydzień po terminie wyszły dwie porządne krechy. Także ja bym jeszcze za 2-3 dni powtórzyła. Póki nie ma @ jest nadzieja
No to spokojnie Trzymam kciuki. Ja robiłam 2 dni przed @ i biel viziraJestem jeszcze przed terminem @ Według Flo ma być za 4 dni. Wiem, że to jeszcze wcześnie ale wczorajszy test dał mi nadzieję, że w końcu się udało ..
Ca.lina094
Aktywna w BB
wczoraj miałam 3dpo, i wczoraj mocno rozpierał mnie doł brzucha, myślałam ze oszaleje bo nie jestem przyzwyczajona do bóli nawet przedmiesiączkowych, biorąc tabsy nigdy ich nie mialam, okres przychodził bezboleśnie.... poza tym kłucie jajnika. Dziś jakby nieco lepiej bynajmniej jak na tę chwilęWitam ja się melduję dzisiaj 5-6 dpo czuje się ok dzisiaj byłam strasznie zmęczona ale to poniedziałek więc wszystko możliwe cały czas mam uczucie rozpierania w podbrzuszu plus dzisiaj przez jakąś godzinę bóle jakbym miała dostać @ a tu jeszcze 10 do ewentualnej @. Poza tym cały dzień temperatura mi się utrzymuje na poziomie 36.8 -37. Wiem że brzmi jak nakręcanie ale to moje faktyczne odczucia. Wiem, że za wcześnie na testowanie i nic nie wyjdzie ale generalnie mnie okropnie kusi. Wiem popaprane
Nie robiłam, bo nie wykupiłam przez internet a na miejscu dużo więcej kosztuje.. Poczekam do czwartku. Jak się nic nie pokaże to czekam na .Jeszcze będzie dobrze i nas wszystkie tu wyzarażasz! Jeszcze jest czas, aby ta druga kreska się pojawiła A robisz dzisiaj betę? Jak się dzisiaj czujesz, lepiej?
Dziś głowa mi pęka, ledwo patrzę na oczy, ogólnie czuję się jak zwłoki..
Nie tracę, jeszcze czekam..Hej dziewczyny miłego dnia
@Lisa_ nie trać wiary, trzymam
AngelOfHope
Aktywna w BB
Kochana ja wiem, że jest wcześnie ale moje pytanie nie dotyczyło tego czy widzicie cień-cienia na teście a tego, czy komuś przytrafił się taki felerny test. Pierwszy dla mnie jest pozytywny. Nie muszę zerkać pod światło, kreskę widzę gołym okiem w każdym oświetleniu, pojawiła się o czasie, nie jest szara tylko fioletowa więc ten test dał mi sporą nadzieję.. Wątpliwości moje budzi dzisiejszy test..Dziewczyny jeszcze macie czas, moim zdaniem za wcześnie te testy Spokojnie i trochę cierpliwości
Lily2389
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, to już nasz 3 cykl starań prawdopodobnie bezoowocny. Przyczyną jest PCOS. Usg w 13dc brak pęcherzyka dominujacego, w 21 dc progesteron 0,86. Usg w 27 dc pęcherzyki dalej takie same i ginekolog stwierdził że prawdopodobnie tej owulacji nie było
Dziś 28 dc w oczekiwaniu na @, następny cykl monitorowany.
Dziś 28 dc w oczekiwaniu na @, następny cykl monitorowany.
reklama