reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
4 kapsułki 2040mg.
Łykam oeparol firmy adamed

To jest taka dawka od jakiej zaczynałam w 1 cyklu [emoji3526] później zwiększyłam zgodnie z tym [emoji116]
IMG_3797.jpg

To jest taka dawka od jakiej zaczynałam w 1 cyklu [emoji3526] później zwiększyłam zgodnie z tym [emoji116]Zobacz załącznik 1202876
Na razie zostawię taka dawkę jak jest na opakowaniu i zobaczę co się będzie działo.. Zwiększyć zawsze można..
Ogólnie to moja 🐵Dziś się wyciszyła i jest jej mało co.. Więc cieszy mnie to bo myślę że za 2 dni będzie już można 💕💕💕

Na razie zostawię taka dawkę jak jest na opakowaniu i zobaczę co się będzie działo.. Zwiększyć zawsze można..
Ogólnie to moja [emoji204]Dziś się wyciszyła i jest jej mało co.. Więc cieszy mnie to bo myślę że za 2 dni będzie już można [emoji177][emoji177][emoji177]

I bardzo słusznie, maksymalne działa na samym końcu, może wcale nie będą Ci potrzebne [emoji110][emoji110]

reklama
Mój nie używa nic extra. Ja zaczęłam jeść ananasa od wczoraj. Reszta .. czyli wiesiołek np to już po wizycie u ginekologa do którego generalnie nawet się jeszcze nie zapisałam, bo terminy ustalać będzie od 25.11. Wtedy będę wiedzieć więcej. Nie będę brała nic bez konsultacji :) Ta ginekolog obecnie przyjmuje pacjentki ciężarne i po recepte nic więcej [emoji28] Więc klops! Czekam. Może zapiszę się na nfz i pójdę sprawdzić co jest grane po becie w grudniu. Tak też może wyjść[emoji38]
Muszę chyba staremu żeń szen kupić, bo coś osłabł ostatnio. Ale rozumiem go, ma za dużo pracy :(

Do góry