reklama
No to życzę Wam obu pięknych świątecznych prezentówA wiecie co jest najlepsze? Moja młodsza siostra tez się stara o dziecko od dwóch cykli to byłby hit być w ciąży w tym samym czasie
coca
Fanka BB :)
4 kapsułki 2040mg.
Łykam oeparol firmy adamed
To jest taka dawka od jakiej zaczynałam w 1 cyklu [emoji3526] później zwiększyłam zgodnie z tym [emoji116]
monnkej
DziękujeNo to życzę Wam obu pięknych świątecznych prezentów
Na razie zostawię taka dawkę jak jest na opakowaniu i zobaczę co się będzie działo.. Zwiększyć zawsze można..To jest taka dawka od jakiej zaczynałam w 1 cyklu [emoji3526] później zwiększyłam zgodnie z tym [emoji116]Zobacz załącznik 1202876
Ogólnie to moja Dziś się wyciszyła i jest jej mało co.. Więc cieszy mnie to bo myślę że za 2 dni będzie już można
coca
Na razie zostawię taka dawkę jak jest na opakowaniu i zobaczę co się będzie działo.. Zwiększyć zawsze można..
Ogólnie to moja [emoji204]Dziś się wyciszyła i jest jej mało co.. Więc cieszy mnie to bo myślę że za 2 dni będzie już można [emoji177][emoji177][emoji177]
I bardzo słusznie, maksymalne działa na samym końcu, może wcale nie będą Ci potrzebne [emoji110][emoji110]
monnkej
dobranoc dziewczyny ja uciekam pracowaćDziewczyny uciekam spać, życzę Wam spokojnej nocy i do jutra
reklama
Ewuuu
Mój nie używa nic extra. Ja zaczęłam jeść ananasa od wczoraj. Reszta .. czyli wiesiołek np to już po wizycie u ginekologa do którego generalnie nawet się jeszcze nie zapisałam, bo terminy ustalać będzie od 25.11. Wtedy będę wiedzieć więcej. Nie będę brała nic bez konsultacji Ta ginekolog obecnie przyjmuje pacjentki ciężarne i po recepte nic więcej [emoji28] Więc klops! Czekam. Może zapiszę się na nfz i pójdę sprawdzić co jest grane po becie w grudniu. Tak też może wyjść[emoji38]
Muszę chyba staremu żeń szen kupić, bo coś osłabł ostatnio. Ale rozumiem go, ma za dużo pracy