W lipcu biorę ślub kościelny, ciekawe jakbym wyglądała tak w sukni ślubnej w 8 miesiącu, ale cóż, będzie co ma byćDokładnie tak jak Lisa mówi!! Będziemy krzyczeć i wstrzykiwać pozytywna energię A wspólna przygodę skończymy w sierpniu na porodówkach
reklama
Dobranoc oby szybko zleciałodobranoc dziewczyny ja uciekam pracować ☹
jjm86
Fanka BB :)
SUPERRR!!! bardzo się cieszę, i mam nadzieję, że wszystkie spotkamy się na sierpniówkachDziewczyny postanowiliśmy z moim się zacząć starać.. Takze w tym cyklu startujemy.. Dziś już słabnie..
AniaL92
Hej miłego dnia wszystkimDzień dobry
HeraUnique
Stosunkowo udanego dnia wszystkim
AniaL92
Tak oby ta @ o nas zapomiałam, najlepiej oby się zagubiła gdzieś po drodze i dała cieszyć się grudniemCześć dziewczyny ! U mnie 16 dc. Jeszcze 10 dni do miesiączki, niech się spóźni i nie przychodzi Za dwa tygodnie grudzień , oby był piękny! Miłego dnia wszystkim!
Cześć dziewczyny. Siedziałam cichutko bo jakoś mialam dola. Zrobilam kontrole tsh i o dziwo zrobili ft4 tutaj dodatkowo. Tsh od sierpnia wzroslo do 2.8 ft w normie chociaz blisko dolnej granicy. Wyslalam wyniki do mojego ginekologa z Polski i czekam na zalecenia. Kupilam tez wczoraj testy owu i chce zobaczyc co i jak bo wgl nie czuje kiedy mam.
Wgl dziewczymy ktore maja apke bb na iphone tez jak wejdziecie w watek obserwowany nie wchodzi wam forum od miejsca w ktorym skonczylyscie czytac? Kurcze kiedys tak bylo a teraz pokazuje od poczatku i pomija mi posty
Wgl dziewczymy ktore maja apke bb na iphone tez jak wejdziecie w watek obserwowany nie wchodzi wam forum od miejsca w ktorym skonczylyscie czytac? Kurcze kiedys tak bylo a teraz pokazuje od poczatku i pomija mi posty
reklama
Witamy.. TSH masz lekko za wysokie.. A leczysz tarczycę czy nie??Cześć dziewczyny. Siedziałam cichutko bo jakoś mialam dola. Zrobilam kontrole tsh i o dziwo zrobili ft4 tutaj dodatkowo. Tsh od sierpnia wzroslo do 2.8 ft w normie chociaz blisko dolnej granicy. Wyslalam wyniki do mojego ginekologa z Polski i czekam na zalecenia. Kupilam tez wczoraj testy owu i chce zobaczyc co i jak bo wgl nie czuje kiedy mam.