CzarnaMamba21
Fanka BB :)
Muszę chyba staremu żeń szen kupić, bo coś osłabł ostatnio. Ale rozumiem go, ma za dużo pracy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny my wątek grudniowy widzę rozkręcamy a wątek listopadowy opustoszeje.. [emoji1787][emoji1787]
Ja już trzymam kciuki za Was, będzie dobrze, będziemy razem testować ❤Dziewczyny postanowiliśmy z moim się zacząć starać.. Takze w tym cyklu startujemy.. Dziś już słabnie..
Tableteczki z olejem z wiesiołka łykam, castagnus i pregnastart łykam. Więc zobaczymy na ile pomogą.Ja już trzymam kciuki za Was, będzie dobrze, będziemy razem testować ❤
Na pewno pomogą olej wiesiołka jest często polecany przez dziewczynyTableteczki z olejem z wiesiołka łykam, castagnus i pregnastart łykam. Więc zobaczymy na ile pomogą.
Tableteczki z olejem z wiesiołka łykam, castagnus i pregnastart łykam. Więc zobaczymy na ile pomogą.
Nie chce nawet tego tu czytać.. Też miałam zalamanie wczoraj. Ale postawilyscie mi dziewczyny do pionu.. A dziś już jest lepiej..Ja mam dzisiaj już kryzys, że to się nie uda, tak jak moja intuicja podpowiada od zawsze