A co u Ciebie było nie tak z wiesiolkiem?? Bo chyba ominęłam albo nie pisałaśŻyczę żeby wiesiołek zadziałał tak jak u większości a nie tak jak u mnie [emoji110]
reklama
Dziękuję to czekanie jest chyba najgorsze, ale mi zawsze brakuje cierpliwości i chciałabym, żeby ten czas szybko leciał, a tu nie da się tego ominąć, ale na dwie kreski i późniejszą kontynuację warto czekaćNie chce nawet tego tu czytać.. Też miałam zalamanie wczoraj. Ale postawilyscie mi dziewczyny do pionu.. A dziś już jest lepiej..
Musimy próbować. Będzie dobrze...
Trzeba być cierpliwym..Dziękuję to czekanie jest chyba najgorsze, ale mi zawsze brakuje cierpliwości i chciałabym, żeby ten czas szybko leciał, a tu nie da się tego ominąć, ale na dwie kreski i późniejszą kontynuację warto czekać
Stwierdziłam że nie będę robić testów owu w tym cyklu.. Będę wsłuchiwała się w swój organizm.. Będzie mniej stresu.. Zobaczymy co z tego wyjdzie..
coca
Fanka BB :)
A co u Ciebie było nie tak z wiesiolkiem?? Bo chyba ominęłam albo nie pisałaś
Nie miałam żadnych złych dolegliwości, choć pare dziewczyn go odstawilo ze względu na ból brzucha. U mnie po 3 cyklu stosowania po prostu nie zwiększył jakoś zauważalnie ilości śluzu [emoji2368] niektóre źródła podają, ze trzeba mu dać 2-3 cykle, żaby zadziałał, wiec MOŻE jeszcze spróbuje 4 cykl jak się nie uda, ale myśle, czy nie zrezygnować z niego. Kasa idzie a efektów brak [emoji2368] ale musisz sprawdzić na sobie [emoji3526] niektóre dziewczyny opowiadały ze po średniej dawce od razu w pierwszym cyklu je wręcz zalewało, wiec życzę Ci właśnie takich doznań [emoji16]
Teoretycznie tak, zawsze to oszczędzisz sobie stresu..Trzeba być cierpliwym..
Stwierdziłam że nie będę robić testów owu w tym cyklu.. Będę wsłuchiwała się w swój organizm.. Będzie mniej stresu.. Zobaczymy co z tego wyjdzie..
Zobaczymy jak u mnie będzie działaś.. Spróbuję. Jak będę się źle czuła to odstawie.. Biorę maksymalna dawkę jaka jest na opakowaniu..Nie miałam żadnych złych dolegliwości, choć pare dziewczyn go odstawilo ze względu na ból brzucha. U mnie po 3 cyklu stosowania po prostu nie zwiększył jakoś zauważalnie ilości śluzu [emoji2368] niektóre źródła podają, ze trzeba mu dać 2-3 cykle, żaby zadziałał, wiec MOŻE jeszcze spróbuje 4 cykl jak się nie uda, ale myśle, czy nie zrezygnować z niego. Kasa idzie a efektów brak [emoji2368] ale musisz sprawdzić na sobie [emoji3526] niektóre dziewczyny opowiadały ze po średniej dawce od razu w pierwszym cyklu je wręcz zalewało, wiec życzę Ci właśnie takich doznań [emoji16]
Idziemy na żywioł, z przyjemności i tak do tego podchodzę..Teoretycznie tak, zawsze to oszczędzisz sobie stresu..
monnkej
Dokładnie tak jak Lisa mówi!! Będziemy krzyczeć i wstrzykiwać pozytywna energię A wspólna przygodę skończymy w sierpniu na porodówkachNie chce nawet tego tu czytać.. Też miałam zalamanie wczoraj. Ale postawilyscie mi dziewczyny do pionu.. A dziś już jest lepiej..
Musimy próbować. Będzie dobrze...
coca
Zobaczymy jak u mnie będzie działaś.. Spróbuję. Jak będę się źle czuła to odstawie.. Biorę maksymalna dawkę jaka jest na opakowaniu..
Ile to wychodzi w mg?
reklama
4 kapsułki 2040mg.Ile to wychodzi w mg?
Łykam oeparol firmy adamed