reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Przykro mi 😢😢😢
Ja mam jutro 10dpo i też nie wiem czego się spodziewać..
10 dpo to zdecydowanie za wcześnie. Może jeszcze nawet nie być zagnieżdżenia, bo na to jest 12 dni od owu. W dodatku beta hcg jest produkowana dopiero po około 2 dniach od zagnieżdżenia. Dlatego mówi, żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, czyli 14 dni od owulacji, testować. Wcześniej nawet jeśli ciąża będzie, to może nic nie wyjść. Bo zagnieżdżenie może być w 6 dniu po owulacji, może w 8, ale może nawet w 12. Także nawet jeśli ciąża będzie, to w 10 a nawet 13 dpo może jeszcze nic nie wyjść. Nie testujcie tak wcześnie dziewczyny i nie róbcie tak wcześnie bety, bo to jest zwyczajnie szkoda pieniędzy. Jak ma być ciąża to będzie. A jak nie ma, to wcześniejszą beta i tak nic nie pomoże. Wydacie kasę na testy z krwi czy zwykłe, a trzy dni później dopiero jest produkowany hormon beta hcg i bez sensu kasę marnować. Odkładajcie sobie na pieluchy albo fotelik. ;)

Cześć dziewczyny

Robiłam dzisiaj betę , niestety w ciąży nie jestem [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]

Gratuluję tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za resztę. [emoji846]
Kurcze, nie tak to mialo wygladac [emoji24] mialysmy wszystkie sie tu chwalic dwoma kreskami, a tu kolejne dziewczyny odpadaja :( w styczniu juz na pewno sie uda, goraco trzymam kciuki! [emoji8]

reklama
Do góry