blanny
Fanka BB :)
@izzy_j , @AngelOfHope najszczersze gratulacje Dziewczyny!! Piękne macie prezenty na święta! ♥♥♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę do przychodni podjechać po skierowanie i wtedy dokładnie Wam powiem...Najważniejsze, że już się lepiej czujesz O tej porze roku nie trudno o jakąś infekcję Co tam jutro jeszcze będziesz badać?
Też mam problemy z nią [emoji848]Przestała mi działać apka, ktoś wie o co chodzi? [emoji2368]
U mnie też ni w jedną ni w drugą.U mnie 1 dzień po @@ test sikany negatywny ale nadal jej nie maa... A jest 32dc Objawów żadnych. Piersi ani nabrzmiałe ani nie bolące chyba sflaczale tylko mnie ten śluz zastanawia ale myślę że się opóźni po tej gorączce itp
Cześć dziewczyny
Robiłam dzisiaj betę , niestety w ciąży nie jestem [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Gratuluję tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za resztę. [emoji846]
Ile dni po jesteś???Cześć dziewczyny
Robiłam dzisiaj betę , niestety w ciąży nie jestem
Gratuluję tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za resztę.