Gondzi_a
Fanka BB :)
Ok 13 dpoIle dni po jesteś???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok 13 dpoIle dni po jesteś???
Przykro miOk 13 dpo
Przestała mi działać apka, ktoś wie o co chodzi? [emoji2368]
10 dpo to zdecydowanie za wcześnie. Może jeszcze nawet nie być zagnieżdżenia, bo na to jest 12 dni od owu. W dodatku beta hcg jest produkowana dopiero po około 2 dniach od zagnieżdżenia. Dlatego mówi, żeby najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, czyli 14 dni od owulacji, testować. Wcześniej nawet jeśli ciąża będzie, to może nic nie wyjść. Bo zagnieżdżenie może być w 6 dniu po owulacji, może w 8, ale może nawet w 12. Także nawet jeśli ciąża będzie, to w 10 a nawet 13 dpo może jeszcze nic nie wyjść. Nie testujcie tak wcześnie dziewczyny i nie róbcie tak wcześnie bety, bo to jest zwyczajnie szkoda pieniędzy. Jak ma być ciąża to będzie. A jak nie ma, to wcześniejszą beta i tak nic nie pomoże. Wydacie kasę na testy z krwi czy zwykłe, a trzy dni później dopiero jest produkowany hormon beta hcg i bez sensu kasę marnować. Odkładajcie sobie na pieluchy albo fotelik.Przykro mi
Ja mam jutro 10dpo i też nie wiem czego się spodziewać..
Kurcze, nie tak to mialo wygladac [emoji24] mialysmy wszystkie sie tu chwalic dwoma kreskami, a tu kolejne dziewczyny odpadaja w styczniu juz na pewno sie uda, goraco trzymam kciuki! [emoji8]Cześć dziewczyny
Robiłam dzisiaj betę , niestety w ciąży nie jestem [emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Gratuluję tym którym się udało i trzymam mocno kciuki za resztę. [emoji846]
Odpadam z jutrzejszego testowania bo @ zawitała [emoji17]