reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

8 lat - niestety tak długo ponieważ była operacja. Ginekolog pod żadnym pozorem nie kazał mi przerywać brania, tzn. mówił że mogę ale na własną odpowiedzialność.
Tak byłam nawet u dwóch dobrych lekarzy - oboje kazali odstawić i się starać, zrobiłam podstawowe badania morfo, żelazo wszystko jest w porządku, cytologia i posiew też zrobione.
Jestem świadoma że moje sznas emogą być różne ale liczę że jak szybko dostałam ten normalny okres po odstawieniu to może i uda się szybko z ciążą......
Ja normalny okres po skończeniu brania anty, dostałam normalnie w kolejnym cyklu 😉 a staram się już 40cykli 😉 różnie bywa po anty 😉 są też dziewczyny, które zachodzą w 1 cyklu po odstawieniu 🤷‍♀️ życzę szybkich 2 kreseczek ❤️

reklama
Ja normalny okres po skończeniu brania anty, dostałam normalnie w kolejnym cyklu 😉 a staram się już 40cykli 😉 różnie bywa po anty 😉 są też dziewczyny, które zachodzą w 1 cyklu po odstawieniu 🤷‍♀️ życzę szybkich 2 kreseczek ❤️
a ile brałaś tabsy? 40 cyklu fakt długo, trzymam kciuki żeby udało się jak najszybciej <3

oooch :( ja od początku byłam zrezygnowana na starcie, partner ciągle mi mówi że nie mogę tak myśleć bo wtedy na bank się nie uda, ale po prostu myślę realnie. Chociaż jestem parę dni po owu i czuje delikatne klócie jajnika i lekki ból podbrzusza, nie wiem czy to kwestia płodnych i może później występującej owu czy może faktycznie się udało.

@Lisa_ bidulko 😞 Dzisiaj masz tą teleporadę? Daj znać co lekarz powie 💕
Ja już po teleporadzie. Jutro badanie moczu i wtedy się wszystko wyjaśni..
Dał tam parę rzeczy do zbadania. TSH przy okazji też wypisał więc sprawdzimy..
Ogólnie jest sukces bo gorączki nie mam, jest już normalna temp więc cieszę się bardzo,.
Mój mi zrobił wczoraj herbatkę z Wit. C i dziś piję od rana wodę z Wit. C. Zaczęłam więcej chodzić do toalety, więc jest lepiej.. Mnie boli już, więc bakteryjki się wypłukują..
Ale noc była masakra, nieprzespana..

Cześć, dzień dobry :)
Wszystkich [emoji3498] gratuluję [emoji7][emoji3590]

@HeraUnique życzę owocnego cyklu [emoji41]

Ja wciąż czekam na peak i powoli tracę wiare, że coś się zadzieje. Wg Flo owu miała być wczoraj, ale z tą apka akurat coś się nie zgadzam. Druga apka ustawiła mi owu na jutro, a trzecia na środę. Z obserwacji i znajomości mojego organizmu spodziewałabym się jej jutro no ale jeszcze wczoraj paski na teście blade jak dupa Eskimosa [emoji2368] może coś dziś ruszy

oooch :( ja od początku byłam zrezygnowana na starcie, partner ciągle mi mówi że nie mogę tak myśleć bo wtedy na bank się nie uda, ale po prostu myślę realnie. Chociaż jestem parę dni po owu i czuje delikatne klócie jajnika i lekki ból podbrzusza, nie wiem czy to kwestia płodnych i może później występującej owu czy może faktycznie się udało.
Swoich odczuć po owu mogłabym wymieniać bez końca i wszystkie pokryły by się z ciążowymi różnymi objawami 😉 każdy cykl mnie czymś zaskakiwał. Np w tym cyklu miałam okropne mdłości 🤷‍♀️ więc najlepiej się nie nakręcać i nie szukać bo niestety ale przy świadomych staraniach widzimy 2x więcej objawów i wszystko 2x mocniej czujemy 😉 ale życzę Ci żeby ten cykl był Twoim udanym ❤️

Ja już po teleporadzie. Jutro badanie moczu i wtedy się wszystko wyjaśni..
Dał tam parę rzeczy do zbadania. TSH przy okazji też wypisał więc sprawdzimy..
Ogólnie jest sukces bo gorączki nie mam, jest już normalna temp więc cieszę się bardzo,.
Mój mi zrobił wczoraj herbatkę z Wit. C i dziś piję od rana wodę z Wit. C. Zaczęłam więcej chodzić do toalety, więc jest lepiej.. Mnie boli już, więc bakteryjki się wypłukują..
Ale noc była masakra, nieprzespana..
Najważniejsze, że już się lepiej czujesz 💕 O tej porze roku nie trudno o jakąś infekcję 🤷‍♀️ Co tam jutro jeszcze będziesz badać?

reklama
"... jak dupa eskimosa" [emoji16] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Cześć, dzień dobry :)
Wszystkich [emoji3498] gratuluję [emoji7][emoji3590]

@HeraUnique życzę owocnego cyklu [emoji41]

Ja wciąż czekam na peak i powoli tracę wiare, że coś się zadzieje. Wg Flo owu miała być wczoraj, ale z tą apka akurat coś się nie zgadzam. Druga apka ustawiła mi owu na jutro, a trzecia na środę. Z obserwacji i znajomości mojego organizmu spodziewałabym się jej jutro no ale jeszcze wczoraj paski na teście blade jak dupa Eskimosa [emoji2368] może coś dziś ruszy

Do góry