reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Dziewczyny (pytam głównie tych które już są mamami lub 2 kreseczki zobaczyły kilka tyg temu) czy odczuwacie jakiekolwiek objawy? Ja jestem dziś równo 2 tyg po transferze 5 dniowego zarodka. We wtorek czyli w dzień @ test sikany, 2 dni później powtórka - oba z 2 kreskami (na betę mogę iść dopiero we wtorek, ale o tym już pisałam). Pobolewają mnie piersi, przez kilka dni w zeszłym tyg miałam takie ciągnięcie, czasem kłucie w dole brzucha, a teraz w sumie nic, nie mam mdłości, nie jestem senna ani specjalnie rozdrażniona, nie siusiam co 5 min...nie wiem chyba sobie wymyślam albo na takie dolegliwości jeszcze za wcześnie...

Dziewczyny (pytam głównie tych które już są mamami lub 2 kreseczki zobaczyły kilka tyg temu) czy odczuwacie jakiekolwiek objawy? Ja jestem dziś równo 2 tyg po transferze 5 dniowego zarodka. We wtorek czyli w dzień @ test sikany, 2 dni później powtórka - oba z 2 kreskami (na betę mogę iść dopiero we wtorek, ale o tym już pisałam). Pobolewają mnie piersi, przez kilka dni w zeszłym tyg miałam takie ciągnięcie, czasem kłucie w dole brzucha, a teraz w sumie nic, nie mam mdłości, nie jestem senna ani specjalnie rozdrażniona, nie siusiam co 5 min...nie wiem chyba sobie wymyślam albo na takie dolegliwości jeszcze za wcześnie...
Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów, nigdy nie wymiotowałam ani nic z tych rzeczy, tylko wizyty u lekarza uświadamiały mi że jestem w ciąży, każdy jest inny...

Dziewczyny a ja chyba nerkę sobie przyziebilam. Boli mnie prawa strona dole, dodatkowo powyżej jajnika prawego..
Mam od piątku gorączke 39 stopni i ogólnie wstać z łóżka nie mogę... Pobolewało mnie wcześniej ale myślałam że to przez chodzenie w pracy i nie zwracalam uwagi..
Mocz mam mętny.. Ogólnie jest masakra...

reklama
W moich poprzednich ciążach objawy się zaczynały po około tygodniu po terminie @ mdłości i zgaga mi dokuczały najbardziej no i piersi bardziej tkliwe i powiększone. Nie martw się na zapas 😉
Dziewczyny a ja chyba nerkę sobie przyziebilam. Boli mnie prawa strona dole, dodatkowo powyżej jajnika prawego..
Mam od piątku gorączke 39 stopni i ogólnie wstać z łóżka nie mogę... Pobolewało mnie wcześniej ale myślałam że to przez chodzenie w pracy i nie zwracalam uwagi..
Mocz mam mętny.. Ogólnie jest masakra...
Ojej współczuję 😔 szybkiego powrotu do zdrowia życzę 🙂

Do góry