reklama
Dziewczyny (pytam głównie tych które już są mamami lub 2 kreseczki zobaczyły kilka tyg temu) czy odczuwacie jakiekolwiek objawy? Ja jestem dziś równo 2 tyg po transferze 5 dniowego zarodka. We wtorek czyli w dzień @ test sikany, 2 dni później powtórka - oba z 2 kreskami (na betę mogę iść dopiero we wtorek, ale o tym już pisałam). Pobolewają mnie piersi, przez kilka dni w zeszłym tyg miałam takie ciągnięcie, czasem kłucie w dole brzucha, a teraz w sumie nic, nie mam mdłości, nie jestem senna ani specjalnie rozdrażniona, nie siusiam co 5 min...nie wiem chyba sobie wymyślam albo na takie dolegliwości jeszcze za wcześnie...
Ja w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów, nigdy nie wymiotowałam ani nic z tych rzeczy, tylko wizyty u lekarza uświadamiały mi że jestem w ciąży, każdy jest inny...Dziewczyny (pytam głównie tych które już są mamami lub 2 kreseczki zobaczyły kilka tyg temu) czy odczuwacie jakiekolwiek objawy? Ja jestem dziś równo 2 tyg po transferze 5 dniowego zarodka. We wtorek czyli w dzień @ test sikany, 2 dni później powtórka - oba z 2 kreskami (na betę mogę iść dopiero we wtorek, ale o tym już pisałam). Pobolewają mnie piersi, przez kilka dni w zeszłym tyg miałam takie ciągnięcie, czasem kłucie w dole brzucha, a teraz w sumie nic, nie mam mdłości, nie jestem senna ani specjalnie rozdrażniona, nie siusiam co 5 min...nie wiem chyba sobie wymyślam albo na takie dolegliwości jeszcze za wcześnie...
Dziewczyny a ja chyba nerkę sobie przyziebilam. Boli mnie prawa strona dole, dodatkowo powyżej jajnika prawego..
Mam od piątku gorączke 39 stopni i ogólnie wstać z łóżka nie mogę... Pobolewało mnie wcześniej ale myślałam że to przez chodzenie w pracy i nie zwracalam uwagi..
Mocz mam mętny.. Ogólnie jest masakra...
Mam od piątku gorączke 39 stopni i ogólnie wstać z łóżka nie mogę... Pobolewało mnie wcześniej ale myślałam że to przez chodzenie w pracy i nie zwracalam uwagi..
@PaulinaMalina91 i @Hanciaaq jak u Was??
Aleksaaaandra
Fanka BB :)
Dziewczyny znacie jakieś sposoby na opryszczkę na ustach ? Dziś mi wyszła i oszaleć można
Ewuuu
Herpex albo hascovir. Jedna to maść w mini tubce (malutkiej) a drugie to tabletki jak dobrze pamiętam. Zawsze na nieprzyjaciół na ustach używałam maści z acyklowirem [emoji846]
Dziewczyny znacie jakieś sposoby na opryszczkę na ustach ? Dziś mi wyszła i oszaleć można
Ewuuu
Czekamy i czekamy na wieści cały dzień[emoji110][emoji110] Dziewczyny testowałyście dziś czy przekładacie terminy? [emoji848][emoji848]
@PaulinaMalina91 i @Hanciaaq jak u Was??
Na mnie działa tylko Zovirax Duo.Dziewczyny znacie jakieś sposoby na opryszczkę na ustach ? Dziś mi wyszła i oszaleć można
reklama
Gondzi_a
W moich poprzednich ciążach objawy się zaczynały po około tygodniu po terminie @ mdłości i zgaga mi dokuczały najbardziej no i piersi bardziej tkliwe i powiększone. Nie martw się na zapasDziewczyny (pytam głównie tych które już są mamami lub 2 kreseczki zobaczyły kilka tyg temu) czy odczuwacie jakiekolwiek objawy? Ja jestem dziś równo 2 tyg po transferze 5 dniowego zarodka. We wtorek czyli w dzień @ test sikany, 2 dni później powtórka - oba z 2 kreskami (na betę mogę iść dopiero we wtorek, ale o tym już pisałam). Pobolewają mnie piersi, przez kilka dni w zeszłym tyg miałam takie ciągnięcie, czasem kłucie w dole brzucha, a teraz w sumie nic, nie mam mdłości, nie jestem senna ani specjalnie rozdrażniona, nie siusiam co 5 min...nie wiem chyba sobie wymyślam albo na takie dolegliwości jeszcze za wcześnie...
Ojej współczuję szybkiego powrotu do zdrowia życzęDziewczyny a ja chyba nerkę sobie przyziebilam. Boli mnie prawa strona dole, dodatkowo powyżej jajnika prawego..