Pięknie Gratulacje3 dni przed @@ i w dniu którym miała się pojawić
reklama
Aleksaaaandra
Fanka BB :)
DziękujęPięknie Gratulacje
To mamy podobnie, wczoraj też mnie bolał brzuch, 13dc, myślę że to była owulacja, nie miałam wyraźnych 2 kresek, ale chyba przegapiłam pik, na szczęście były przytulanki, miejmy nadzieję że późniejsze testy będą [emoji3498]U mnie jak narazie 2 krechy na teście owulacyjnym - Dzisiaj 11 dc. Ta testowa jest dużo ciemniejsza. Wczoraj testowa i kontrolna były takie same. Aczkolwiek się zastanowiłam, czy owulacji nie było wczoraj: kłucie w jajniku w ciągu dnia, dużo śluzu trochę podbarwionego na różowo, spadek temperatury z 36, 41 do 36,21.Dzisiaj już jest 36,28 więc delikatny wzrost, ciekawe jaka będzie jutro? Sama już nie wiem, czy to wczoraj była, czy dopiero będzie w ciągu 24h ta owulacja. Przytulanki późnym wieczorem były więc mam nadzieję, że Mikołaj mi coś jednak przyniesie na święta. W styczniu minie równo rok jak zaczelismy się starać. Prawda było kilka cyklów odpuszczonych.
@HeraUnique i jak dziś Twoja temperatura?
1 do 3 dni (najczęściej od razu następnego) po owu temp. idzie min. 0.2°C do góry, a w trakcie płodnych utrzymuje się po prostu na niższych... Nie zdarzyło mi się, żeby bezpośrednio w dniu owu jakoś mocno spadło, więc mogła być wczoraj, może być dzisiaj, a nawet dopiero jutro [emoji846]U mnie jak narazie 2 krechy na teście owulacyjnym - Dzisiaj 11 dc. Ta testowa jest dużo ciemniejsza. Wczoraj testowa i kontrolna były takie same. Aczkolwiek się zastanowiłam, czy owulacji nie było wczoraj: kłucie w jajniku w ciągu dnia, dużo śluzu trochę podbarwionego na różowo, spadek temperatury z 36, 41 do 36,21.Dzisiaj już jest 36,28 więc delikatny wzrost, ciekawe jaka będzie jutro? Sama już nie wiem, czy to wczoraj była, czy dopiero będzie w ciągu 24h ta owulacja. Przytulanki późnym wieczorem były więc mam nadzieję, że Mikołaj mi coś jednak przyniesie na święta. W styczniu minie równo rok jak zaczelismy się starać. Prawda było kilka cyklów odpuszczonych.
HeraUnique
Taka jak wczoraj, więc nie poszła do góry Także czekam na okres jutro nie będę testować. Gdyby nie przyszła to dopiero w środę zatestuje, albo wtorek@HeraUnique i jak dziś Twoja temperatura?
O to będziemy testować razem, chociaż ja też bez przekonania.Taka jak wczoraj, więc nie poszła do góry Także czekam na okres jutro nie będę testować. Gdyby nie przyszła to dopiero w środę zatestuje, albo wtorek
HeraUnique
To środa?O to będziemy testować razem, chociaż ja też bez przekonania.
reklama
Dobra! To będzie wg apki 16dpo (o ile w ogóle miałam owulację) więc już coś powinno pokazać.To środa?