reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
W moich poprzednich ciążach objawy się zaczynały po około tygodniu po terminie @ mdłości i zgaga mi dokuczały najbardziej no i piersi bardziej tkliwe i powiększone. Nie martw się na zapas 😉

Ojej współczuję 😔 szybkiego powrotu do zdrowia życzę 🙂
Nie martwię się :) bo wiem że nie mam w tym momencie za bardzo na nic wpływu...oprócz ogólnego dbania o siebie nic więcej nie mogę zrobić a poza tym każda jest inna, a covid podobno nie wpływa na zarodek i płód... tyle że to moja pierwsza ciąża a ze względu na wiek , długość starań i przeciwności losu chciałabym bardzo żeby było ok i chyba się dopatruję różnych różności ;) Beta prawdę mi powie a później usg więc nic więcej na razie nie pozostaje niż czekać ...

Nie martwię się :) bo wiem że nie mam w tym momencie za bardzo na nic wpływu...oprócz ogólnego dbania o siebie nic więcej nie mogę zrobić a poza tym każda jest inna, a covid podobno nie wpływa na zarodek i płód... tyle że to moja pierwsza ciąża a ze względu na wiek , długość starań i przeciwności losu chciałabym bardzo żeby było ok i chyba się dopatruję różnych różności ;) Beta prawdę mi powie a później usg więc nic więcej na razie nie pozostaje niż czekać ...
Doskonale Cię rozumiem. Też mam już swoje lata i dwa poronienia za sobą. Nawet jeśli teraz uda mi się zajść w ciążę to dla mnie dopiero połowa sukcesu. Donosić zdrowo tą ciążę to będzie większy problem. Liczę na to, że leki które biorę mi w tym pomogą 🙂 Trzymam kciuki 🙂

reklama
Do góry