reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Jak tam Wam mija niedziela? Jak nastroje? Dzisiaj tu jakąś cisza

U mnie był fajny dzień. Urządziliśmy sobie rodzinne pieczenie pierników. Jeden z moich [emoji2]Teraz jak zwykle wygrzewam się i oglądam przyjaciółki. Od jutra zaczynam tydzień nocek. Ale jak ten tydzień minie to zacznie się tydzień testowania[emoji38] a jak Twój dzionek?
253DDD08-ED89-4C9E-ADD7-DA6C56BBA073.jpg

reklama
U mnie był fajny dzień. Urządziliśmy sobie rodzinne pieczenie pierników. Jeden z moich [emoji2]Teraz jak zwykle wygrzewam się i oglądam przyjaciółki. Od jutra zaczynam tydzień nocek. Ale jak ten tydzień minie to zacznie się tydzień testowania[emoji38] a jak Twój dzionek?Zobacz załącznik 1211373
Też czekam na testowanie, ale to jeszcze prawie 2 tygodnie, pierniki piekłam w środę, ogólnie też w porządku, ale już teraz czekam na wyniki innych dziewczyn a tu cisza

Też czekam na testowanie, ale to jeszcze prawie 2 tygodnie, pierniki piekłam w środę, ogólnie też w porządku, ale już teraz czekam na wyniki innych dziewczyn a tu cisza
Ja z żalu że betę mogę dopiero we wtorek to jutro siknę 3 raz na patyk i wrzucę zdjęcia ;) u nas niedziela trochę nerwowa bo męża męczy suchy po covidowy kaszel i czeka go prześwietlenie płuc...tak jakbym miała mało stresu...

Kochana, każda kobieta inaczej przechodzi ciążę, jedna ma objawy pierwsze mega wcześnie a inna chociażby jak ja nigdy ich nie miałam. Także niestety nie pozostaje nic innego jak czekać.
Dziewczyny (pytam głównie tych które już są mamami lub 2 kreseczki zobaczyły kilka tyg temu) czy odczuwacie jakiekolwiek objawy? Ja jestem dziś równo 2 tyg po transferze 5 dniowego zarodka. We wtorek czyli w dzień @ test sikany, 2 dni później powtórka - oba z 2 kreskami (na betę mogę iść dopiero we wtorek, ale o tym już pisałam). Pobolewają mnie piersi, przez kilka dni w zeszłym tyg miałam takie ciągnięcie, czasem kłucie w dole brzucha, a teraz w sumie nic, nie mam mdłości, nie jestem senna ani specjalnie rozdrażniona, nie siusiam co 5 min...nie wiem chyba sobie wymyślam albo na takie dolegliwości jeszcze za wcześnie...

reklama
Do góry