Tak będzie!Ale spada ja złudzeń już nie mam ale jasne gdzieś głęboko we mnie Iskierka się tli, że jutro jednak skoczy do góry i już tak ze mną zostanie
reklama
Gondzi_a
Fanka BB :)
Tak będzie!
I ja trzymam kciuki żeby temp poszła do góry i tam już została a w poniedziałek widzimyAle spada ja złudzeń już nie mam ale jasne gdzieś głęboko we mnie Iskierka się tli, że jutro jednak skoczy do góry i już tak ze mną zostanie
HeraUnique
Heh, życzę Ci żebyś zaszła bez tego wszystkiegoLicze, że owszem [emoji41] a później zamierzam powtórzyć Twoje metody kropka w kropkę [emoji16][emoji16][emoji16]
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę..
Tabelkę uzupełnię w poniedziałek.
Od wczoraj mnie rozłożyło, wieczorem, gorączka, ból głowy.. Wstać rano z łóżka nie mogłam. Po południu już lepiej.. Ale śmigam na apapie, bo nie wiem co jak..
Ostatnim razem to był dobry objaw taka choroba, zobaczymy jak teraz będzie..
Spie jak głupia..
Od wczoraj mnie rozłożyło, wieczorem, gorączka, ból głowy.. Wstać rano z łóżka nie mogłam. Po południu już lepiej.. Ale śmigam na apapie, bo nie wiem co jak..
Spie jak głupia..
Ewuuu
Gratulacje ![emoji2956][emoji7]
Dziewczyny beta dzis 246
monnkej
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę..
Spie jak głupia..
Zdrowiej zdrowiej! Niech te dni uciekają i się sytuacja wyjaśni co u Lisy [emoji1766][emoji780][emoji780][emoji780]
Kinga_26
Mam nadzieję, że jutro dziewczyny zrobią wysyp kreseczek na poprawę humoru oby było tutaj jak najbardziej czerwono wyłącznie z jednego powoduSłyszałam, że u niektórych już jutro przybędzie Mikołaj z prezentem [emoji1766][emoji1766][emoji1766] reszta musi poczekać kilka dni, bo niestety chłop ma dużo pracy [emoji3590]
@Mecenasowa27 smuteczek, ja dostałam okresu w tym cyklu po 9dpo chociaż nie jestem tego pewna, bądź co bądź testujemy razem w sylwestra
Dzisiaj uświadomiłam sobie będąc w Rossmanie, że wcale nie myślałam ani o dziecku ani o testach owu więc jest w końcu totalnie upragniony luz
monnkej
Dziś spokojny wieczór z herbatką, termoforem i vlogmasami Marzenki be a mom (jak ktoś nie zna polecam na YouTube jej filmiki, ma bliźniaków z invitro po długich staraniach)
Wygrzewam się jak tylko mogę [emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Dzisiaj włączyłam również ekstrakt z ananasa [emoji846]
reklama