reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Tak, ale jest mi co raz ciężej... Dziś już płakałam z tego wszystkiego... Bo czuje się okropnie z tego powodu.
Kochana, ale to nie Twoja wina, że tak to się dzieje, nie masz na to wpływu niestety.. wiem, że to trudne, a ja nie wiem co Ci powiedzieć.. wydajesz się być na mądrą, silną kobietę.. skoro lekarze daję szanse i mówią, że się uda to na pewno się uda. Wcześniej lub później, ale ja wierzę, że się uda, zasługujesz na to szczęście, teraz jesteś w nowym cyklu, masz nowe szanse, nowe możliwości, wierzę w Ciebie, że Ci się uda. W tym cyklu widzę, że próbujesz nowych rzeczy, może one pomogą i będzie dobrze. Niedługo cudowny miesiąc, będzie magiczny, bardzo w to wierzę 😘

Kochana, ale to nie Twoja wina, że tak to się dzieje, nie masz na to wpływu niestety.. wiem, że to trudne, a ja nie wiem co Ci powiedzieć.. wydajesz się być na mądrą, silną kobietę.. skoro lekarze daję szanse i mówią, że się uda to na pewno się uda. Wcześniej lub później, ale ja wierzę, że się uda, zasługujesz na to szczęście, teraz jesteś w nowym cyklu, masz nowe szanse, nowe możliwości, wierzę w Ciebie, że Ci się uda. W tym cyklu widzę, że próbujesz nowych rzeczy, może one pomogą i będzie dobrze. Niedługo cudowny miesiąc, będzie magiczny, bardzo w to wierzę 😘
Za 7 dni zaczną się te najważniejsze dni i jeżeli tsh się nie zmieni to nic z tego.. I to mnie załamuje..

A to nie jest tak, że jak jest owulacja i uda się zajść w ciążę to będziesz pod nadzorem endo, który Ci zwiększy dawkę i powinno być w razie czego w porządku? Znam jeden przypadek gdzie tak właśnie było i wszystko było w porządku.. Trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko było po Twojej myśli.. [emoji3590]
Za 7 dni zaczną się te najważniejsze dni i jeżeli tsh się nie zmieni to nic z tego.. I to mnie załamuje..

reklama
A to nie jest tak, że jak jest owulacja i uda się zajść w ciążę to będziesz pod nadzorem endo, który Ci zwiększy dawkę i powinno być w razie czego w porządku? Znam jeden przypadek gdzie tak właśnie było i wszystko było w porządku.. Trzymam kciuki za Ciebie, żeby wszystko było po Twojej myśli.. [emoji3590]
Ta endo zaleciła mi wstrzymanie się właśnie ze staraniami.. Czytam dużo przypadków gdzie kobiety się normalnie starały i właśnie podczas ciąży zwiększały lek i w sumie to muszę z moim pogadać co robimy.. Zwiększę dawkę leku do 50 i zrobię w poniedziałek ale wcześniej z rana wyniki i zobaczę co wtedy wyjdzie..
Nie wiem co już robić.. Zgłupiałam..

Do góry