lisa ja tez dzis ide na tsh. W sierpniu mialam 2.7 i gin kazal sprawdzic co i jak bo dziwne rzeczy zaczely sie dziac. Dzis 10 dc a ja nadal lekko krwawie. niewiem czy cos wypali z tego,Według wyniku jeżeli nie spadnie, to nie będę mogła kolejny miesiąc się starać.. Poczekam jeszcze tydzień i pójdę z samego rana zrobić wynik.. Może w piątek, ale jeżeli nie zejdzie poniżej 2,5 to niestety ale kolejny miesiąc się nie mogę starać.
reklama
U mnie chyba tabletki nie działają jak powinny.. Zawsze wszystko miałam regularne, a teraz nie wiem.. Pójdę w piątek zrobić jeszcze raz badania.lisa ja tez dzis ide na tsh. W sierpniu mialam 2.7 i gin kazal sprawdzic co i jak bo dziwne rzeczy zaczely sie dziac. Dzis 10 dc a ja nadal lekko krwawie. niewiem czy cos wypali z tego,
E
Em82
Gość
Trzymam kciuki[emoji1695][emoji1695] musi być dobrze [emoji173]Według wyniku jeżeli nie spadnie, to nie będę mogła kolejny miesiąc się starać.. Poczekam jeszcze tydzień i pójdę z samego rana zrobić wynik.. Może w piątek, ale jeżeli nie zejdzie poniżej 2,5 to niestety ale kolejny miesiąc się nie mogę starać. [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
monnkej
Fanka BB :)
Kciuki trzymam żeby szybko tsh spadłoCoś te starania nie podrodze mi..
Ja jem mrożonego zamiast lodówKupiłam dziś ananasa świeżego. Będę w tym tygodniu zajadać. Nie wiadomo ile tego jeść na dzień[emoji1] jakoś w gramach ważyć czy na luzie 1ananas na dwa dni ?[emoji28][emoji1787] Jecie świeżego czy w tabsach [emoji28]
A nie będziesz kontaktowała się z endo o zwiększenie dawki w tym przypadku?Wynik taki jak był 4 tygodnie temu. Nic nie spadło, nic nie uroslo.. Jest 3,8.. Ale zrobię jeszcze za 1,5tygodnia jeszcze raz. Bo lekarka mówiła o 6 tygodniach. I wtedy zobaczę..
A ile przed śniadaniem zażywasz eutyrox?
Ewuuu
Jestem w pracy i jestem już tak ciekawa ilu z Nas w tym roku mikołaj przyniesie dwie kreski [emoji16][emoji16] Myślę o testowaniu @Gryfin bo najprędzej z Nas będzie sprawdzać [emoji110][emoji110] [emoji16]
Jak to wyjdzie... z listy testujących grudniowych.
Ktoś będzie robił podsumowanie testerek grudniowych? (Mam na myśli łączną ilość dziewczyn, osoby z pozytywnymi testami bądź betą i tym którym nie udało się w tym roku).
Ktoś będzie robił podsumowanie testerek grudniowych? (Mam na myśli łączną ilość dziewczyn, osoby z pozytywnymi testami bądź betą i tym którym nie udało się w tym roku).
Gryfin
Dziękuję, miło mi że o mnie myślisz jutro (30dc przy cyklach 28 dniowych) będę testować i dodatkowo idę na betę, także trzymajcie kciuki Dam znaćJestem w pracy i jestem już tak ciekawa ilu z Nas w tym roku mikołaj przyniesie dwie kreski [emoji16][emoji16] Myślę o testowaniu @Gryfin bo najprędzej z Nas będzie sprawdzać [emoji110][emoji110] [emoji16]
Nie mogę się doczekaaaćDziękuję, miło mi że o mnie myślisz jutro (30dc przy cyklach 28 dniowych) będę testować i dodatkowo idę na betę, także trzymajcie kciuki Dam znać
reklama
E
Em82
Gość
Ja jestem dobrej mysli[emoji6]Dziękuję, miło mi że o mnie myślisz [emoji4] jutro (30dc przy cyklach 28 dniowych) będę testować i dodatkowo idę na betę, także trzymajcie kciuki [emoji4] Dam znać [emoji110]