reklama
Kinga_26
Fanka BB :)
Dzień dobry w 10 dc cyklu dołączam się i ja, testowanie wypada póki co na 7 grudnia ale zobaczymy jak wyjdzie owu. Testy owu w gotowości chyba zacznę dzisiaj robić, olej z wiesiołka chyba jakoś tam działa mam już za sobą próbę Fertilsafe z babystart - jestem alergiczką i elegancko, pierwsze 5 sekund to uczucie takiego rozgrzewania bardzo przyjemne monokoncentrat ananana czeka w gotowości więc grudzień musi być udany miłego poniedziałku wszystkim!
monnkej
To mamy podobny zestaw. Ekstrakt z ananasa mam ale w proszku, żel w drodze Chociaż u mnie dopiero 4dc Udanych starańDzień dobry w 10 dc cyklu dołączam się i ja, testowanie wypada póki co na 7 grudnia ale zobaczymy jak wyjdzie owu. Testy owu w gotowości chyba zacznę dzisiaj robić, olej z wiesiołka chyba jakoś tam działa mam już za sobą próbę Fertilsafe z babystart - jestem alergiczką i elegancko, pierwsze 5 sekund to uczucie takiego rozgrzewania bardzo przyjemne ☺ monokoncentrat ananana czeka w gotowości więc grudzień musi być udany miłego poniedziałku wszystkim! ❤
HeraUnique
Zależy od tego jaki kupiłaś u mnie na opakowaniu jest, że 6 dziennie I tego się trzymamDziewczyny ile tych tabletek z oleju z wiesiołka bierzecie??
coca
Dziewczyny ile tych tabletek z oleju z wiesiołka bierzecie??
Ja się trzymałam tych wytycznych
U mnie 4 dziennie 2x2 sztukiZależy od tego jaki kupiłaś u mnie na opakowaniu jest, że 6 dziennie I tego się trzymam
jjm86
Dzień dobry wszystkim ! Witam się w 14 dc . Myślę, że zrobiliśmy z mężem wiele, żeby w tym cyklu się udało . Trzymajcie kciuki, żeby żołnierzyki podbiły serce mojej komórki . Mam nadzieję, że się uda i grudzień będzie pięknym miesiącem . Powodzenia dziewczyny!
reklama
Już po.. Czekam na wyniki.. Ale nie wiem czy za późno nie była.. Zobaczymy ok. 16-17 myślę że powinny być.Liso dziś badania ?