Mnie teraz też bolały i wcale nie było na ciąże i wiedziałam i tym.. Za bardzo się wkręcasz.. Weź gorąca kąpiel, włącz jakiś film i nie myśl o tym..Będę robić w tym tygodniu. Próbowałam właśnie trochę wyluzować ale ten ból sutków mnie trochę przeraził bo się naczytałam że tak na ciąze zawsze jest, a mnie przed @ zawsze bolały i sutki i całe piersi, a teraz piersi to wgl..
reklama
karolinakarolina204@gmail
Początkująca w BB
Mam nieregularne okresy, ostatni dostałam 4.10 , dzisiaj już 15.11 a okresu nadal brak..Jeśli 2 tyg jest opóźniona, a testy nadal negatywne to możesz wykluczyć ciążę wiesz kiedy miałaś owulacje?
Początkująca w BB
Tak zrobię, może pomoże dziękujęMnie teraz też bolały i wcale nie było na ciąże i wiedziałam i tym.. Za bardzo się wkręcasz.. Weź gorąca kąpiel, włącz jakiś film i nie myśl o tym..
No to tym bardziej jak masz nieregularne.. Zrób sobie wyniki hormonalne.. Bo ewidentnie coś jest nie tak.. TSH badalas??Mam nieregularne okresy, ostatni dostałam 4.10 , dzisiaj już 15.11 a okresu nadal brak..
Początkująca w BB
Jutro idę porobić wszystkie badaniaNo to tym bardziej jak masz nieregularne.. Zrób sobie wyniki hormonalne.. Bo ewidentnie coś jest nie tak.. TSH badalas??
U wizyta u gina obowiązkowo.. Często masz nieregularne??Jutro idę porobić wszystkie badania
Początkująca w BB
Dość często właśnie, mierzę sobie jeszcze temp codziennie rano przed wstaniem z łóżka to zawsze mam 36,3/36,4 , już chyba za bardzo się schizuje z tą ciążą...U wizyta u gina obowiązkowo.. Często masz nieregularne??
A kiedy byłaś u Gina, konsultowałaś to?? Kiedy robiłaś jakiekolwiek badania hormonalne??Dość często właśnie, mierzę sobie jeszcze temp codziennie rano przed wstaniem z łóżka to zawsze mam 36,3/36,4 , już chyba za bardzo się schizuje z tą ciążą...
O czyli jesteśmy razem w 1 dcCześć.. Chyba się witam z 1dc. Zaczęłam coś plamić, więc chyba to .. Jutro idę TSH zbadać.
reklama
Musi <3 już tyle będzie dodatkowej pomocy, aby się udało, więc nie mogę się doczekać Twojego testowaniaAnanasa zawsze jem bo lubię ale w tym cyklu wystawiam wszelkie działa musi się tym razem udać nie da rady inaczej
Datę zmieniłam i chyba razem zaczynam grudniowy cykl testowania..
Super, musi być zgodnie z planem i nam się uda i wszystkim pozostałym <3