Muszę mieć TSH na poziomie poniżej 2,5..Liso, myślałam, że masz już zielone światło? To jeszcze nie jest do końca pewne?
Idę jutro robić wyniki po 4tygodniach brania tabletek, mam cicha nadzieję że zeszło i będę mogła już zacząć się starać..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę mieć TSH na poziomie poniżej 2,5..Liso, myślałam, że masz już zielone światło? To jeszcze nie jest do końca pewne?
Muszę mieć TSH na poziomie poniżej 2,5..
Idę jutro robić wyniki po 4tygodniach brania tabletek, mam cicha nadzieję że zeszło i będę mogła już zacząć się starać..
Dzięki.. Jutro popołudniu będą wyniki, ale jeżeli będzie jeszcze nie taka jak trzeba to zrobię tydzień później.Rozumiem. W takim razie trzymam kciuki za dobre wyniki i mam nadzieję, że będziemy się tutaj wspólnie starać o dwie kreseczki w grudniu.
Tak. Chodzi właśnie o śluz.. A u mnie ostatnio coś go mniej. Chociaż kiedyś nie narzekałam.. Sprowadź nie zaszkodzi.Ja też słyszałam o oleju z wiesiołka. Trochę mnie on przeraża, nie za bardzo też wiem, jakie on powinien mieć działanie. Coś obiło mi się o uszy, że wpływa na śluz? Dobrze kojarzę?
No to jak ci się spóźnia 2tygodnir i tetsy wychodzą negatywne no to ciąża nie możliwa..Dziewczyny pomóżcie, robiłam już 7 testów rożnych firm w tym dwa elektroniczne i każdy pokazał jedną kreskę, okres spóźnia mi się 2 tygodnie, bolą mnie sutki i mam widoczne bardzo żyły na całej ręce lewej, oraz na piersiach ale przed okresem na piersiach zawsze miałam. Co to może być ?
Dziewczyny pomóżcie, robiłam już 7 testów rożnych firm w tym dwa elektroniczne i każdy pokazał jedną kreskę, okres spóźnia mi się 2 tygodnie, bolą mnie sutki i mam widoczne bardzo żyły na całej ręce lewej, oraz na piersiach ale przed okresem na piersiach zawsze miałam. Co to może być ?
Będę robić w tym tygodniu. Próbowałam właśnie trochę wyluzować ale ten ból sutków mnie trochę przeraził bo się naczytałam że tak na ciąze zawsze jest, a mnie przed @ zawsze bolały i sutki i całe piersi, a teraz piersi to wgl..No to jak ci się spóźnia 2tygodnir i tetsy wychodzą negatywne no to ciąża nie możliwa..
Za bardzo wyszukujesz objawow i się zablokowałaś..
Ja teraz czekałam na i tak bardzo jej chciałam, że nie chciała się pojawiać. W momencie w którym się wyluzowałam przyszła odrazu.
Takze radzę Ci się tak jak mi radziły zająć czymś innym głowę.
A badania hormonów robiłaś. Wszystko masz okej?
Jeśli 2 tyg jest opóźniona, a testy nadal negatywne to możesz wykluczyć ciążę wiesz kiedy miałaś owulacje?Dziewczyny pomóżcie, robiłam już 7 testów rożnych firm w tym dwa elektroniczne i każdy pokazał jedną kreskę, okres spóźnia mi się 2 tygodnie, bolą mnie sutki i mam widoczne bardzo żyły na całej ręce lewej, oraz na piersiach ale przed okresem na piersiach zawsze miałam. Co to może być ?