reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Muszę mieć TSH na poziomie poniżej 2,5..
Idę jutro robić wyniki po 4tygodniach brania tabletek, mam cicha nadzieję że zeszło i będę mogła już zacząć się starać..

Rozumiem. W takim razie trzymam kciuki za dobre wyniki i mam nadzieję, że będziemy się tutaj wspólnie starać o dwie kreseczki w grudniu. 😊

Ja też słyszałam o oleju z wiesiołka. Trochę mnie on przeraża, nie za bardzo też wiem, jakie on powinien mieć działanie. Coś obiło mi się o uszy, że wpływa na śluz? Dobrze kojarzę?

Dziewczyny pomóżcie, robiłam już 7 testów rożnych firm w tym dwa elektroniczne i każdy pokazał jedną kreskę, okres spóźnia mi się 2 tygodnie, bolą mnie sutki i mam widoczne bardzo żyły na całej ręce lewej, oraz na piersiach ale przed okresem na piersiach zawsze miałam. Co to może być ?

Dziewczyny pomóżcie, robiłam już 7 testów rożnych firm w tym dwa elektroniczne i każdy pokazał jedną kreskę, okres spóźnia mi się 2 tygodnie, bolą mnie sutki i mam widoczne bardzo żyły na całej ręce lewej, oraz na piersiach ale przed okresem na piersiach zawsze miałam. Co to może być ?
No to jak 🐵 ci się spóźnia 2tygodnir i tetsy wychodzą negatywne no to ciąża nie możliwa..
Za bardzo wyszukujesz objawow i się zablokowałaś..
Ja teraz czekałam na 🐵 i tak bardzo jej chciałam, że nie chciała się pojawiać. W momencie w którym się wyluzowałam przyszła odrazu.
Takze radzę Ci się tak jak mi radziły zająć czymś innym głowę.
A badania hormonów robiłaś. Wszystko masz okej?

Osobiście nigdy nie miałam takiego problemu, ale gdyby mi okres spóźniał się dwa tygodnie, jak najszybciej próbowałabym się dostać do ginekologa. Może to być drobnostka a może coś poważniejszego, lepiej to skonsultować. Gdyby powodem opóźnienia była ciąża, test byłby pozytywny po takim czasie, tak sądzę.

No to jak 🐵 ci się spóźnia 2tygodnir i tetsy wychodzą negatywne no to ciąża nie możliwa..
Za bardzo wyszukujesz objawow i się zablokowałaś..
Ja teraz czekałam na 🐵 i tak bardzo jej chciałam, że nie chciała się pojawiać. W momencie w którym się wyluzowałam przyszła odrazu.
Takze radzę Ci się tak jak mi radziły zająć czymś innym głowę.
A badania hormonów robiłaś. Wszystko masz okej?
Będę robić w tym tygodniu. Próbowałam właśnie trochę wyluzować ale ten ból sutków mnie trochę przeraził bo się naczytałam że tak na ciąze zawsze jest, a mnie przed @ zawsze bolały i sutki i całe piersi, a teraz piersi to wgl..

reklama
Jeśli 2 tyg jest opóźniona, a testy nadal negatywne to możesz wykluczyć ciążę 🤷‍♀️ wiesz kiedy miałaś owulacje?

Do góry