reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Najpierw warto poczytać o nich, bo są przeciwskazania do stosowania.
Ja kupiłam te

Ok dziękuje :)

reklama
Widzę, że wielkie działa zostały poruszone 😀 ja w zeszłym miesiącu regularnie jadłam ananasa, podobno pomaga w zagnieżdżeniu. Myślę, że w tym miesiącu też się do tego będę stosować, a nóż widelec coś pomoże 😊

Widzę, że wielkie działa zostały poruszone 😀 ja w zeszłym miesiącu regularnie jadłam ananasa, podobno pomaga w zagnieżdżeniu. Myślę, że w tym miesiącu też się do tego będę stosować, a nóż widelec coś pomoże 😊
Ananasa zawsze jem bo lubię 🤪 ale w tym cyklu wystawiam wszelkie działa 😅 musi się tym razem udać nie da rady inaczej 😁😉😅

Ja również mam nadzieję, że tym razem się uda. Powiem Wam szczerze, że to też po części wina pracy. Pracuje w miejscu, gdzie teraz w okresie świątecznym mamy mnóstwo pracy, jest ciężko. Umowę mam na czas nieokreślony więc byłoby super gdyby się nam udało, długo zwlekaliśmy, bo byliśmy pewni, że to kwestia zaprzestania antykoncepcji a tutaj okazuje się, że to wcale nie takie proste.. Choć nie mogę się nastawiać, przyjdzie po prostu i czas na nas. 😊

reklama
Do góry