reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Gotuj z wrześniowymi mamusiami czyli kulinaria:)

reklama
Ja też dawałam ale teraz z racji sezonu korystam ze świeżych i powiem Ci że mi bardziej smakuje Dziuba
Ewelinka
z twarożkiem jest dużo lepsza bo twarożek jest kwasowy a majonez dla mnie chyba za mdły jest do makreli

a ja dziś zrobiłam tartę z rabarbarem - rabarbar od teściowej z ogródka - uwielbiam i zgarniam na ciasto raz w tygodniu jak u niej jestem, mój K na rybkach więc jak coś przywiezie to na kolację świeża rybka :)

Ja dziś ugotowałam pierwszy obiad w mojej nowej kuchni :) :) :)
Bigos z młodej kapusty. Pszności !

a co to za zupka?
ja ostatnio nic nie robie bo nie mam jak za bardzo, ale nie moge sie już doczekać nowej kuchni i gotowania w niej :)
dużo się nie nagotuje bo za 2 miesiące to prawie nic jeść nie będę mogła a maż też przejdzie na zdrowszą diete.

reklama
Do góry