reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć kobietki:-)
Parę dni nie zaglądałam ale chyba włączył mi się syndrom "wicia gniazda" pod koniec ciąży, więc mam tyle energii że rodzinka dziwnie się na mnie patrzy, że w ten upał, sprzątam, prasuje i myje podłogi. W sobotę wybraliśmy się nad jezioro. Ja zaległam jak foczka w cieniu, kąpieli już nie będę ryzykować. Potem grillek u rodziców a wczoraj odwiedziny u rodzinki męża w Międzyrzeczu. Taki rodzinny weekend:-).
Atagata - współczuje z tym mieszkaniem, my też trochę wynajmowaliśmy i różnie jest z tymi ludźmi, czasem mm wrażenie że niektórzy żyją po to by oszukiwać, ja za tydzień będę donoszona więc już bliżej niż dalej
Agnis - niestety remonty tak wyglądają, trzymam kciuki żeby szybko się skończył

Całej reszcie życzę miłego dnia, plażujcie, odpoczywajcie, pluskajcie się w jeziorach w końcu mamy lato:-)

reklama
dzien dobry
atagata mam nadzieje ze cos znajdziecie, sa mieszkania duże pod wynajem ale i cena odpowiednia
kroma to sie nad jeziorem byczycie super:-):tak: ja nie lubie takiego spędu, masa ludzi to nie dla mnie:no: nad morzem jeszcze ujdzie chociaz czesto i też szukamy luźniejszego miejsca idac nawet kilkaset metrow:-D
dzisiaj chociaz wiaterek jest bo wczoraj porażka byla 36 stop i powietrze stało:baffled:

hej wszystkim:) dziś oglądamy po południu dwa mieszkanka. wyglądają fajnie, ale dwa poziomy - a tego chciałam uniknąć. No ale trudno:) Zaraz idę do fryzjera bo moje siwki już mnie dobijają i choć mój luby twierdzi że naturalne są piękne ja się jakoś staro czuję. Dlatego czas coś zmienić:) Chyba będę blondyną - ale jeszcze nie wiem co fryzjer mi powie na mój pomysł:) trzymajcie kciuki, hehe..

I jeszcze jedno - wybraliśmy na razie dwa imiona: Maja albo Liliana. Nie wiem które bardziej będzie pasować mojej niuni... kopie na obydwa :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
atagata takie mieszkania jak domek:tak: cos na pewno znajdziecie:-)
a Lilianki to fajne babki co do majek mam mieszane uczucia;-) jeszcze się okaże po, że całkiem inne imie wybierzecie;-)
dzisiaj przyjemnie na dworze:-)

Hej i ja.

Ciasteczko ja mam o tyle fajnie, ze w tygodniu malo ludu nad jeziorkiem. Rano to w ogole prawie nikogo nie ma. A na weekendy ogrom ludzi, dlatego jade tylko rano na 2 godz, a potem pod wieczor jak wszyscy wracaja. Ja to jak sa tlumy boje sie o dzieciaki w wodzie.

Atagata a mi sie Maja podoba. Moze dlatego, ze te Majki co znam to bardzo fajne sa babki. Zreszta ja zawsze uwazam, ze to twoje dziecko bedzie i tobie ma sie imie podobac a nie innym. Mi kazdy gada ze Arki to wredne sa. Wkurza mnie to.

Mamuska mnie tez tak nosilo przed porodem w tamrym roku i w upaly latalam jak szalona.

Hej....
ja dzis zalatana , bo do roboty potem szybko obiad i juz do ortodonty jechalam :tak:
teraz zimne piwko popijam :tak:
choc u mnie dzis ciut chlodniej w nocy niezle popadalo i w dzien bylo pochmurno ale 24 st
taka fajna odmiana po upale ;-) ale od jutra znow 29 st :-p

Mnie sie podoba i Maja i Lily :-) ale to drugie chyba bardziej :tak:

atagata i jak mieszkanka ogladaliscie dzis ? bierzecie ?

Mamuska mowisz ze w mczu bylas , ja pochodze stamtad :tak:

Kroma ciebie podziwiam ze sama dajesz rade trojeczke ogarnac na plazy :szok::tak:

Ach jutro znow trza rano jechac nie chce mi sie :no:
juz sie urlopu nie moge doczekac, ale jeszcze troszke :blink:

Milego wieczorku :happy2:

dzien dobry
nikogo nie ma :baffled:
atagata jak mieszkania zdecydowaliscie sie na jakies?
kroma nieważne ze blisko z cala trojka to juz jest wyczyn ale widac dajesz rade:tak::-)
owca a od kiedy masz urlop? wybieracie sie gdzies?

Hej...
a no pustki ale co tu pisac codzien :baffled::baffled:
jem kanapki i zapijam piwem :rofl2:

Ciacho urlop mamy od 9.08. i jedziemy do Karpacza a dokladnie do Milkowa 3 km od samego Karpacza :tak:
na 7 dni takze bede odpoczywac i lenic sie :-) a potem jeszcze na 7 dni do tesciowej :laugh2:

reklama
Do góry