reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
ezoja a no cisza nikomu sie pisac nie chce to raz a dwa ze nie ma z kim,fb zabilo wateczek
slyszalam ze szykuje wam sie spotkanko w sierpniu, oby was duzo bylo i super zabawa byla:-):tak:

reklama
Hej wam:) mieszkanka jeszcze nie mamy. Tam gdzie oglądaliśmy to Arturek wywalił się prawie na wejściu - takie śliskie kafle. Łazienka klaustrofobiczna, i schody się kiwały jak na piętro wchodziliśmy. Określenie "salon z aneksem" zmieniło znaczenie słów "kuchnia z telewizorem". heh... dziś oglądamy kolejne. Mam nadzieję że będzie ok:)
ezoja - ja bardzo lubię teatr i scenę letnią też - ale niestety nie mam z kim dzieci zostawić więc kulturalnie jestem wyłączona ze społeczności zazwyczaj - szczególnie wieczorami:)

dziś w końcu odrobina chłodu...

tak chłodek fajny... tylko padać mogłoby nocą ;)
ciacho ja się zastanawiam dlaczego Ty nie chcesz spotkać się? Ja nie wiem jeszcze jak pracować będę, ale postaram się być.

Ezoja a poco mam sie spotkac powazne pytam? nie mam ochoty na takie spedy nigdy nie lubilam:no: no i nie mam czym dojechac nie mam auta, dzieciaki ze mna nie pojada a na pol dnia ich nie zostawie samych

Hej...
popadalo troche u mnie i mala burza przeszla ale odrazu inne powietrze :tak::tak:
bylam w sklepie po borowki bo chce jutro urodzinowe ciasto zrobic , a moje na dzialce jeszcze kwaskowate to nie bede rwac :confused:
kurde drogie to takie malutkie pudelko 200 gr a 2 euro kosztuje :tak: to lepiej se krzaka w ogrodzie posadzic ;-)

Teraz zmyware nastawilam i siadlam z piwkiem :-p

Ciacho a no szkoda ze nie lubisz takich spotkan :-( bo ja tez mam zamiar tam byc :tak:
fajnie byloby cie poznac osobiscie a nie tylko wirtualnie ;-) no ale jak nie chcesz to nic na sile szkoda...

atagata jak dzisiejsze mieszkanko moze byc ?

milego wieczorku :-)

Hej

Atagata jeszcze cos znajdziesz fajnego dla siebie. Ja tez nie jestem za kaflami wszedzie jak sa dzieciaki bo potem sie wywalaja. Ja kladlam w przedpokoju takie szorstkie.
Ciasteczko szkoda ze nie wpadniesz. W sumie fajnie by bylo z toba. Troche towarzystwo bys rozruszala. A ja sama nawet nie wiem czy wpadne. Chociaz chce i nawet lubie takie spotkania.
Owca sto lat.

Owca sto lat sto lat niech żyje zyje nam! :)
Ciacho ano szkoda, ale Twój wybór. Zaproszenie masz jakby co :tak:
Ja też na 100 procent nie wiem czy mi podpasuje z pracą, nie mam grafika jeszcze.
Ale postaram sie być.

Ale pogoda co nie, troszkę oddechu po upałach ;)

Dziekuje za zyczenia :-):-) znow o rok starsza :-p

pogoda do dupy...pada i pada....cale plany mi pokrzyzowala :wściekła/y:
mielismy jutro urodzinki na dzialce robic a to co nie wiadomo...:no:
moze jutro bedzie cieplo i bez deszczu sie zobaczy...

dzien dobry
dla mnie pogoda super, cieplo, pochmurno nawet jakby padalo nie jest źle:-)
ezoja dokladnie moj wybor i szczerze powiedziawszy nawet nie wiem o czym mialabym z wami rozmawiac:-p
owca moze jutro opgoda dopisze:tak:

reklama
Do góry