reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

agnis a pisalam ci ze to bedzie dluzej niz zakladałas, wiem bo rok temu remont mialam wiec wiem jak to jest
wspolczuje syfu i w ogole ale pomysl jak bedzie po remoncie:-)

reklama
agnis współczuję remontu...
ciacho cześć :)
Dziś tylko na godzinkę w pracy jak miło :D
Badania nam robili o zdatności do pracy ;) Jutro na 9.00
Pozdrawiam

Hej gdzie sie podziewacie ??

ja kawke mrozona pije , chlodze sie ;-);-)
Mlody przyszedl ze szkoly z kolega to sie bawia a mloda z klasa nad jeziorem wroca kolo 16 :tak:
Pranko mi sie robi to zaraz wywiesze moze wyschnie do wieczora :tak:

Agnis no tak to zazwyczaj z remontem jest ze wyskakuja po drodze jakies wydatki :tak:
ale juz pewno blizej jak dalej wiec zaraz bedziesz miala porobione i bedzie czysciutko :-):-)

ezoja to szybko sie uwineli z badaniami :tak:
dzis pewno juz na caly dzien poszlas ?? :baffled:

My dzis mamy przeglad auta mam nadzieje ze zaraz nic nie nawymyslaja :confused:
choc to meza kolegi z pracy kolega robi wiec moze jak cos to przymknie oko
a zrobi sie w pl jak bedzie cos trzeba :tak:

No i tyle :happy:

Witam kobietki:)
Mam wrażenie że się powoli rozpuszczam... ta pogoda mnie dobija. Z wiatrakiem po mieszkaniu chodzę - wszędzie go ze sobą noszę. Doła miałam strasznego przez ostatnie dni. Babka od mieszkania chciała nas oszukać. I takim sposobem - to mieszkanie mamy do końca miesiąca a nowego jeszcze nie mamy zapewnionego. Nienawidzę czegoś takiego. Ludzie są naprawdę podli. Na szybkiego teraz będziemy szukać :szok: a na rynku Gorzowskim miernota straszna jeśli chodzi o mieszkania 4 pokojowe. ghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
W poniedziałek moja córa w końcu wraca ze Świnoujścia - strasznie się za nią stęskniłam:)
Jadę dziś do teściów troszkę na wieś odpocząć. W tym bloku się wykończyć można.
Wczoraj miałam śmieszną sytuację - zadzwonili do mnie z propozycją pracy (w zeszłym roku szukałam i rozsyłałam cv). Bardzo mi konkretnie na tej zależało. W zeszłym roku. Babka się zapytała czy możemy się spotkać - a ja jakiegoś głupkowatego humoru dostałam i powiedziałam że tak, ale w przyszłym roku. W słuchawce cisza - a ja się brechtać zaczęłam i powiedziałam że w ciąży jestem i teraz pracy nie szukam. Rok temu dałam cv - teraz dopiero zadzwonili - więc w przyszłym roku możemy się spotkać :-p.

Miłego weekendu:)

dzien dobry
atagata nie tylko tobie gorąco jest 33 stop jak zwykle wiecej niz zapowiadaja;-) bylismy na basenie troche sie schlodzic mam rzut beretem wiec 3 razy w tyg lazimy:tak: a nie mieliscie czasem domu kupic? czy mi sie pomylilo z kims innym..:zawstydzona/y:?
ale dobrze kobiecie powiedzialas :-D:-D chcialabym jej mine zobaczyc jak to uslyszala:-D:-D:-D

Hej u nas tez upalnie. My na dzialce . Mloda na wycieczce. Wyszlam wlasnie z basenu pomoczylam sie troche. Terax rozpalamy grilla i robie frytki. A co tam...Atagata mam nadzieje ze znajdziecie cos niebawem bo tak to stres na ostatnia chwile. Wlasnie nie pisalas nic o domku tez cos mi tak swita po glowie. Milego wekendu.

owca lubie grilla ale w taki upal to nawet bym nie zjadla a juz stac przy nim o nieee:no:
ale basen super sprawa tylek można pomoczyć;-):-D

Ciacho moj w cieniu tylko kielbaski usmazyl. Bo samymi frytkami sie nie naje heh. Jutro grillujemy z rodzinka bo dzis moja siostra przyjezdza z Holandi do mamy. Ide popluskac sie jeszcze.

Dzień dobry:)
A owszem - bo mieliśmy część domku wynająć z ogródkiem. Kupić nie koniecznie - za mało zarabiamy a kredytów nie chcemy.
Mamuśka - a jak Ty się trzymasz? Jeszcze miesiąc i lżej Ci będzie:)

Pozdrowionka upalne:)

reklama
Hej i ja.

Ja codziennie nad jeziorem. Chociaz tyle. Jak narazie nie jade dalej bo M na wyjezdzie od kilku dni i dopiero wraca. Upal okropny. Spadam bo cos najmniejsze nie chce spac.

Do góry