atagata
Fanka BB :)
Cześć kobietki. Ja się powoli pakuję- przeprowadzka już za dwa tygodnie W piątek przyszły zamówione kartony. Ja najchętniej bym jak zwykle zaoszczędziła i poszła do jakiejś biedrony czy netto zapytać się o duże kartony do oddania - ale ponieważ brzuch już wielki i plecy nie te same musiałabym zrobić to z moim lubym - a jemu ani się śni chodzić i o coś prosić. lepiej zamówić. Nawet się trochę popsztykaliśmy z tego powodu. Przy okazji porządki robię i segreguję wszystko. Boże, ile ludzie śmieci zbierają "przyda się kiedyś' - póki co więcej wyrzuciłam niż spakowałam)
Ciasteczko - zazdroszczę morza - to moje pierwsze lato bez pobytu nad nim. Co roku jestem w Świnoujściu bo stamtąd pochodzę i mam tam całą rodzinę. Obecnie córa siedzi nad Bałtykiem u mojego taty i się plażuje - a co się z matką nudzić przy pakowaniu będzie)
Ezoja - to jakiś sklep czy firma usługowa? reklamuj!
A tak ostatnio to nie chce mi się przy kompie siedzieć. pewnie przez pogodę
pozdrowionka
Ciasteczko - zazdroszczę morza - to moje pierwsze lato bez pobytu nad nim. Co roku jestem w Świnoujściu bo stamtąd pochodzę i mam tam całą rodzinę. Obecnie córa siedzi nad Bałtykiem u mojego taty i się plażuje - a co się z matką nudzić przy pakowaniu będzie)
Ezoja - to jakiś sklep czy firma usługowa? reklamuj!
A tak ostatnio to nie chce mi się przy kompie siedzieć. pewnie przez pogodę
pozdrowionka