reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć.

Marzenka dziewczyny mają rację, jakbyś godzinkę czy dwie dłużej sobie poleżała to nic by się nie stało strasznego, a robota nie zając nie ucieknie :no: ;-)

Megi co tam, jak Zuźka??

No a śniegu napadało że masakra, jak to zacznie topnieć to porażka na całego, śnieg lubię bo fajnie tak biało mimo niedogodności jakie przez niego powstały właśnie ciężko się idzie czy jedzie, ale najgorsze jak zacznie wszystko topnieć oj blado to widzę .... :sorry2:

Masakra dziś jeszcze gorzej się czuję niż wczoraj, dziewczyny kaszel mam i boli Mnie tutaj no jakby przełyk tak poniżej gardła i tak na poziomie piersi itp., wiem że to od kaszlu a wiem że zatoki też mam ale mimo to mogę wziąć gripex ?? Myślicie że pomoże plus tam jakiś syrop???
Bo jak choć troszkę nie przejdzie to nie wiem jak jutro pojadę na zajęcia skoro ja ledwo na nogach chodzę:sorry2::no: :-( a muszę jechać bo jutro ostatni dzień z doradcą a od środy kurs komputerowy a na tym muszę być... Masakra zawsze coś :wściekła/y:

mycha ale gripex jest na przeziebienie wiec mozesz, chociaz ja bym jak juz to wypila jakis inny specyfik bo ten jest z tego co slyszalam szkodliwy,
na zatoki na mnie dziala najlepiej ibuprom zatoki, po nim moge normalnie funkcjonowac:tak:

No Ja biorę ibuprom zatoki ale coś jeszcze muszę wziąć bo łamie Mnie w kościach jak nie wiem ....
Może też na razie spróbuję jednak ibuprom i syrop na kaszel....

witajcie dziewczyny
ja jestem z Gorzowa

pochwale sie zdjeciami jak znajde jakies ladne
przedstawiam wam moje dwa szczescie P1060464.jpgP1060906.jpgP1060732.jpgczasami woze ich w wozku po domu bo sa bardzo niegrzeczne szczegolnie Miloszek
dom wariatow u mnie

Ostatnia edycja:
roznica w wadze jest ok 2kg
Milenka dba o linie wiadomo jak to kobieta:-):-) wazy ok 7kg
a Milosz zjada wszystko co popadnie nie wybrzydza wazy ok 9kg a urodzily sie po 1700gr

reklama
Do góry