reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej

My juz po sankach , zapakowalismy sie do auta i pojechalismy na dzialke hehe:-)
dzieciaki sie wylataly , piesek tez sie wytarzal...:tak:
zrobilismy balwana i wrocilismy :tak:
Rosolek sie teraz grzeje...

Madziarena zdrowka dla malej , biadna sie umeczy..

Kroma jak tam u ciebie dobrze sie czujesz masz jakies dolegliwosci ciazowe??..

Pozniej fotki balwanka wrzuce ;-)

Owca ciągle mam, jak nie mdłości, to omdlenia, w sumie zasłabnięcia, w pracy nie wiedzą, ale im powiem w tygodniu, no i mam zachciewajki, nerwowa jestem, podbrzusze boli, ale gin mówi, że ja po cc jestem i mam macicę słabszą i zrosty i będzie boleć.

Ja też byłam na sankach i jaszcze raz idę, ale u nas sypie że chyba jutro nie wyjadę do pracy.

hello
mati witaj;-)widze ze podczytywalas nas od dawna cio?
wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia
powiedz z jakiej miejscowosci jestes?
my bylismy na sankach jak ja z pracy wrocilam..fajnie duzo frajdy bylo:tak:
kroma ile ja bym dala zeby byc w tym stanie blogoslawionym co ty;-)
ciacho jak sie czujesz?
megi a ty?

Dzień dobry.
U Nas dzień dziś minął przy porządkach, niby się nie powinno w niedzielę nic robić ale my zawsze w niedziele jak nie sprzątamy to co innego. Dziś ogarnęliśmy trzeci pokój, po niedzieli czyli od jutra chcemy się za niego wziąć aby go zrobić do świąt żeby było gdzie posiedzieć no i resztę gratów poustawiać, pochować bo ciągle brak miejsca nie niektóre rzeczy i na ciuchy a tak to tam duża szafa stoi, chcemy jakąś ładną okleiną ją okleić i będzie jak nowa.

Hmm Ja jutro na zajęcia nie jadę bo zatoki Mnie dopadły i fatalnie się czuję, we wtorek jakieś leki muszę sobie kupić bo zwariuję, podobno jest coś co można kupić bez recepty co oczyszcza zatoki muszę iść do apteki i zapytać.

Mati
no to wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia :)) pochwal się swoimi maluchami :));-)
Madziarena zdrówka dla Amelki!!:sorry2:
Kroma Tobie zaś lepszego samopoczucia!! :tak:

Miłego wieczorku.

Witam..jak ja nie lubie poniedzialkow tak sie wstawac nam nie chcialo..

Marzenka pospij,polez dluzej jak masz wolne kobito..odpocznij robota nie zajac nie ucieknie ;-);-)

u nas dzis na plusie na dworze , i prawie po sniegu sama chlapa wrr...nie lubie :confused:

Uciekam zaraz na kurs papa :tak:

czesc wam
rany nie znose takiej pogody, pelno sniegu na chodnikach, ciezko przejsc ze nie wspomne o jezdni, auta jak slimaki, zastanawiam sie gdzie jest pług ? na biegun go wyslali...?
marzenka odpoczywaj owca ma racje robota nie zajac a niecodziennie masz wolne

reklama
hej
Marzenka do łóżka i odpoczywać ! Ja dopiero wolny weekend 22-23 - ale od wtedy już laba na całego aż do 1 stycznia :) - urlop !
Ale nasypała chyba z 20 cm śniegu - ciężko się jedzie ...

Do góry